Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Έτσι για την...Ιστορία !

Επειδή πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται τις τελευταίες ημέρες, για την εκδήλωση του δεκαπενταύγουστου (εάν και εφόσον δοθεί το ελεύθερο από την Κυβέρνηση !), έχουμε να πούμε πως μετά την μεγάλη επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης (τα καταστήματα του χωριού μας δούλεψαν όλα και ο κόσμος το διασκέδασε και το ευχαριστήθηκε), από τότε λοιπόν είχαμε πει...πως το καθιερώνουμε κάθε χρόνο να γίνεται στην πλατεία του χωριού μας !

παρακάτω φαίνεται το δημοσίευμα του Μένουμε...Δελβινάκι, στις 17 Αυγούστου 2019.

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Από το πανηγύρι του χωριού μας !

Βούλιαξε από κόσμο, το χωριό μας.

Η απόφαση για το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου στο χωριό μας, ήταν των συλλόγων του χωριού μας δηλ. της Ένωσης Δελβινακιωτών Αθήνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου.
Σκοπός των συλλόγων είναι η καθιέρωση του πανηγυριού, κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου.

Ευχαριστήρια πολλά στους επαγγελματίες του χωριού μας....κ. Νικόλαο Μάστορα, κ. Λευτέρη Μπάγια και κ.κ. Γιώργο Μπίλη - Σοφία Κεσκενίδου, που με τον τρόπο τους βοήθησαν το πανηγύρι του χωριού μας, επίσης πολλά ευχαριστήρια στους ανώνυμους χορηγούς της εκδήλωσης, στον Τάκη Λούκα και την κομπανία του.
Ραντεβού του χρόνου τον Δεκαπενταύγουστο στον ίδιο χώρο.


Σημ : Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας βράβευσε τον κ. Βασίλη (Λάκη) Μυριούνη, για την προσφορά του στο περιβάλλον.
Ειδικότερα ο κ. Μυριούνης μπόλιασε 30 περίπου γκορτσιές σε αχλαδιές, στο δρόμο από
Δελβινάκι μέχρι το Χάνι Δελβινακίου και πιάστηκαν όλες !


Αυτά για την Ιστορία !

Φωτό από την περυσινή  εκδήλωση
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου