Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη νίκη με 5 - 1 ( 2 - 1 ), για την ομάδα μας !

Παίζοντας απλά και αποτελεσματικά, η ομάδα μας κέρδισε σήμερα την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με σκορ 5 - 1. Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με τον Βαγγέλη Τσαραώση, στο 17΄ έκανε το 2 - 0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιώργου Μπράμι. Στο 19΄ η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, με ωραίο σουτ μείωσε σε 2 -1, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49΄ ο Βασίλης Κατσαβριάς έκανε το 3 - 1 με ωραία "λόμπα", στο 63΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης με φοβερό πλάγιο σουτ έκανε το 4 - 1 και στο 79΄ ο Πάρις Ζενέλης έκανε το 5 - 1, που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα μας είχε και δοκάρι - κεφαλιά στο 26΄ με τον Πάρι Ζενέλη !
Κορυφαίος για την ομάδα μας και του γηπέδου ο Πάρις Ζενέλης (έφαγε πολύ "ξύλο"), τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Βαγγέλης Τσαραώσης, ο Βασίλης Κατσαβριάς και ο Στρ. Καπρινιώτης. 
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Κ. Ντέλλας, Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης, Θ. Δήμος, Σπ. Γκορίτσας, Γ. Μπράμις (84΄ Γ. Καρδάσης), Β. Τσαραώσης, Β. Κατσαβριάς (80΄ Γ. Τσίγκας), Π. Ζενέλης(89΄ Στ. Μυριούνης). 

Σημ : Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει στην Βουνοπλαγιά με την τοπική ομάδα του ΠΑΣ Αλμυρού. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει εντός έδρας με σκορ 5 - 3 !

Η βαθμολογία μέχρι σήμερα :
ΠΑΟ Κρύας  47
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 46
ΑΕΔ ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 45
ΣΤΑΥΡΑΚΙ  41
ΖΩΟΔΟΧΟΣ  40
ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ  38







  
βίντεο, το πρώτο γκολ της ομάδος μας


βίντεο, το δεύτερο γκολ της ομάδος μας

                                     

βίντεο, το πέμπτο γκολ της ομάδος μας
         
       
                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου