Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα με 3 - 1 (1 - 0) εκτός έδρας, για την ομάδα μας !

Παίζοντας σε ένα βαρύ γήπεδο, με πάρα πολλά νερά (ίσως να μη έπρεπε να γίνει καθόλου το παιχνίδι !) η ομάδα μας έχασε στην Ζωοδόχο, από την τοπική ομώνυμη ομάδα με σκορ 3 - 1 !
Το σκορ αδικεί την ομάδα μας, που θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 1 - 0 περίπου στο 35΄, για να κλείσει με αυτό το σκορ το ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο και στο 70΄ πάλι η τοπική ομάδα έκανε το 2 - 0. Από εκεί και μετά η ομάδα μας κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και στο 86΄ μείωσε με τον Γ. Μπράμι σε 2 - 1, στο 89΄ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Γ. Μπράμις, αλλά το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδος, στην συνέχεια της φάσης η τοπική ομάδα πέτυχε το 3 - 1 ! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής απέβαλε στο τέλος του αγώνα τον Λ. Μπάγια !
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ (54΄ Αλ. Μπουτιβίνας) , Κ. Ντέλλας, Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Θ. Δήμος, Γ. Μπράμις, Β. Κατσαβριάς, Β. Τσαραώσης, Π. Ζενέλης (81΄ Λ. Μπάγιας).

Σημ: Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει εκτός έδρας με σκορ 4 - 3 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου