Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη με 2 - 1 ( 1 - 1 ) για την ομάδα μας !

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και με την καθολική υπεροχή στο δεύτερο, η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Α.Σ. Απείθαρχος με 2 - 1 ! κάνοντας μάλιστα την ολική ανατροπή, αφού έχανε με 1 - 0 !
Η ομάδα του Απείθαρχου άνοιξε το σκορ στο 22΄ για να ισοφαρίσει σε 1 - 1, η ομάδα μας στο 25΄ με τον Βαγγέλη Τσαραώση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Απείθαρχου κλείστηκε πίσω, η ομάδα μας δεν μπορούσε να ανοίξει με τίποτα την αμυντική γραμμή, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει στην ισοπαλία, όταν στο 88΄ έγινε μια φάση διαρκείας στο τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας και ένας αμυντικός της πέτυχε το αυτογκόλ και την νίκη με 2 - 1 για την ομάδα μας, η οποία είχε και δύο δοκάρια ! Γενικά η ομάδα μας δεν ικανοποίησε, δεν έπαιξε την μπάλα που ξέρει και μπορεί ! Ίσως αυτό να οφείλεται και στις πολλές ελλείψεις που είχε η ομάδα μας ( Κ. Ντέλλας, Ν. Ναθαναήλ, Γ. Παπάζης, Θ. Δήμος έπαιξε 25΄ στο δεύτερο ημόχρονο, Ηλ. Φορτούνης, Γ. Καρδάσης κλπ).
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι Β. Τσαραώσης και Αλέξανδρος Μπουτοβίνας.

Σημ: Πλήρη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα δεν έγινε, για διάφορους λόγους !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Στ. Μυριούνης, Σπ. Γκορίτσας, Λ. Ντέτσικας (73΄ Χ. Καλογέρης), Στρ. Καπρινιώτης, Β. Τσαραώσης, Λ. Μπάγιας, Γ. Μπράμις (58΄ Θ. Δήμος), Β. Κατσαβριάς, Αλ. Μπουτοβίνας, Π. Ζενέλης (73΄ Λέανδρος Ναθαναήλ).

Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει στην Ζωοδόχο, με την τοπική ομάδα. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας με 3 - 2 ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου