Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή αρχή για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !

Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα. 

Είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας, στην μεγάλη κατηγορία ! Είναι μια κατηγορία δύσκολη !
Επειδή γνωρίζω τους ανθρώπους που διοικούν και προπονούν την ομάδα μας, αλλά και τα παιδιά που παίζουν ! θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάνε πολύ καλά και σε αυτήν την κατηγορία ! Εξάλλου το ταλέντο τους είναι δεδομένο, το ξέρουν όλοι ! ακόμα και οι αντίπαλοι.
Το είχα πει και την χρονιά που πέρασε, η ομάδα αυτή δεν έκανε για την κατηγορία που έπαιζε ! θες από ποιότητα ποδοσφαιρική, θες από ήθος ! Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας ανήκει στην Α΄ κατηγορία ( ειδικά τώρα και με τους νέους παίκτες ! ) και πρέπει να το αποδείξει !
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλουμε τον πήχη ψηλά ! Πρέπει κατά την άποψη μου να αρχίσουμε ταπεινά, με στόχους που θα βάλουνε οι ίδιοι οι παίχτες σε συνεργασία με τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας μας. Με την καθημερινή προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα θα αξιοποιούμε το αποτέλεσμα ( θετικό η αρνητικό ) για το επόμενο βήμα που θα είναι προς τα πάνω. Ξεκινάμε όπως όλες οι ομάδες με κοινή αφετηρία και μέσα στο πρωτάθλημα, μήνα με το μήνα θα κοιτάμε να αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας και θα δούμε που θα φτάσουμε.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε ένα αγώνα υπάρχουν τρία αποτελέσματα, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει (σε όποιο αγώνα), δεν το βάζουμε κάτω κοιτάμε τα λάθη μας, κοιτάμε μπροστά δεν απογοητευόμαστε, και πάμε παρακάτω. Να μην υπάρχουν γκρίνιες οι οποίες φέρνουν και την "φαγωμάρα" !
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά !

Καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και καλό πρωτάθλημα !

Μάγκος Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου