Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ήττα ( εντός έδρας ) για την ομάδα μας !

Τρίτη συνεχόμενη ήττα ( δεύτερη εντός έδρας ! ) για το πρωτάθλημα, γνώρισε σήμερα η ομάδα μας. Έχασε από την ομάδα των Χουλιαράδων ( που είναι πρώτη στην βαθμολογία) στο γήπεδο μας με 1 - 0.
'Όμως, κατά γενική ομολογία η ομάδα μας άξιζε κάτι περισσότερο, πίεζε την ομάδα των Χουλιαράδων συνεχώς μετά το 14΄ λεπτό όπου δέχτηκε το γκολ από αδράνεια της άμυνας μας, έχοντας δύο δοκάρια και χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Λ. Ναθαναήλ, Λ. Μπάγια και Π. Ζενέλη.
Διακριθέντες για την ομάδα μας οι Πέτρου (έκανε σπουδαίες αποκρούσεις), Πότσης και Λ. Ναθαναήλ.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι : Πέτρου, Μυριούνης, Καλές, Ναθαναήλ Λ., Κώτσης, Καπρινιώτης, Μπάγιας, Παπάζης (46' Ναθαναήλ Κ.), Παπαγιαννόπουλος (35' Ζενέλης), Σιώτας (46' Δήμου), Τσαραώσης.


Σημ:  Όπως έχουμε ξαναπεί, η ομάδα μας διακρίνεται από τον μεγάλο εκνευρισμό. Πρέπει άμεσα να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων και νεύρων, η μεγάλη κατηγορία έχει πολλές απαιτήσεις ! θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ! Πρέπει να τελειώνουμε, με τις φωνές και τα νεύρα ! Ούτε επαγγελματίες του είδους είμαστε και πάνω από όλα παίζουμε την μπάλας μας και ότι θέλει ας προκύψει, ειδικά όταν παίζουμε χωρίς άγχος, φεύγει και η γκρίνια φεύγουν όλα. 
Το έχουμε ξαναπεί, τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα μας, ξέρουν πολλά "καντάρια" μπάλα. Αγαπάνε την ομάδα και είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους και μην ξεχνάμε είναι ερασιτέχνες, που έχουν και τις δουλείες τους . Απλά χρειάζεται ΗΡΕΜΙΑ ! και μόνο ΗΡΕΜΙΑ !
Είμαστε ακόμα στη τρίτη αγωνιστική και τίποτα δεν έχει τελειώσει, τα πόδια και το μυαλό να μην επηρεάζονται από τίποτα. Εξάλλου όπως έχουμε ξαναπεί, το ταλέντο σε αυτή την ομάδα υπάρχει και πρέπει να το αξιοποιήσουν. Επίσης πρέπει να ξέρουν, πως όλοι είμαστε μαζί τους γιατί τους πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου