Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα εκτός έδρας με 3 - 1 ( 2 - 0 ) για την ομάδα μας

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα - εκτός έδρας αυτή την φορά -
για την ομάδα μας, έχασε από την ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών με 3 - 1.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας ! Στο 3΄μόλις λεπτό η μπάλα
"έγλειψε" το δοκάρι, από ωραία προσπάθεια του Σιώτα.
Ειδικά στα πρώτα 15΄ η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μετά το 15΄ όμως η ομάδα του Θρίαμβου πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε την ομάδα μας έχοντας την υπεροχή και στο 22΄ προηγήθηκε με 1 - 0, για να κάνει το 2 - 0 στο 26΄ και να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει να πιέζει πάρα πολύ καλά και καθαρά ! και κατάφερε να μειώσει στο 68΄ με τον Κώστα Ναθαναήλ. Η πίεση συνεχίστηκε μέχρι το 91΄ και χάθηκαν μοναδικές ευκαιρίες για το 2 - 2, ειδικά με τον Σ. Καπρινιώτη και Σ. Μυριούνη. Στο σημείο αυτό 92΄ η ομάδα μας δέχτηκε - πάλι στις καθυστερήσεις όπως και την προηγούμενη Κυριακή - το τρίτο γκολ.
Για την διαιτησία τι να πούμε, έπαιξε καθαρά έδρα ! έκοβε τις επιθέσεις της ομάδος μας, με ανύπαρκτα οφσάιντ.
Προσπάθησαν όλα τα παιδιά για την καλή παρουσία της ομάδος μας. Διακριθέντες ήταν Β. Καλλές, Β. Τσαραώσης, Λ. Ναθαναήλ

Έπαιξαν οι: Πέτρου, Μυριούνης, Καλές, Λ. Ναθαναήλ, Πότσης, Καπρινιώτης, Μπάγιας (57' Κ. Ναθαναήλ), Παπάζης, Ζενέλης (66' Σιώρης), Σιώτας, Τσαραώσης.

Σημ: Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου για την ομάδα μας για να πάρει "μπροστά" ! Λίγο το ηθικό των παικτών να ανέβει, πρέπει να το πιστέψουν ότι μπορούν και όλα θα πάνε καλά.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την ομολογία των παικτών - παραγόντων του Θρίαμβου Σερβιανών -  για την ομάδα μας - πως ήταν η ποιο καλύτερη και ποιο καθαρή ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα ! Αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση για όλους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου