Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Νίκη με 2 - 0 εκτός έδρας, για την ομάδα μας !

Μετά από μία καλή εμφάνιση και παίζοντας με 10 παίκτες σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο και με 9 παίκτες στα 5 τελευταία λεπτά, η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Δαβάκη με 2 - 0.
Το σκορ άνοιξε ο Λέαν. Ναθαναήλ στο 34΄ για να κλείσει το ημίχρονο με 0 - 1 . Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, φάνηκε πως ο διαιτητής Κατσανάκης, επηρεάστηκε από της συνεχείς διαμαρτυρίες των υπευθύνων της ομάδας του Δαβάκη και απέβαλε στο 49΄ με απ ευθείας κόκκινη τον παίκτη μας Λ. Ναθαναήλ, με αστεία δικαιολογία. Στο 87΄ η ομάδα μας έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής ( δεύτερη κίτρινη ) του Γ. Καρδάση. Στο 90 +  η ομάδα μας έκανε το 0 - 2 με τον Καπρινιώτη ( νέα μεταγραφή από Ανάργυρους ). 
Από την ομάδα μας δεν υπάρχει κανένας που να υστέρησε.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους: ( προπονητής Π. Κάπης) Βαχαρακίδης, Τσαραώσης, Καρδάσης, Μυριούνης, Πότσης, Ναθαναήλ, Μπάγιας (Κουτσαβέλης), Δήμος, Παπάζης, Βαρτζιώτης ( Καπρινιώτης ), Ζηνέλης ( Νίνης ).   

Να σημειωθεί πως ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε ο πολύ δυνατός αέρας και στο δεύτερο ημίχρονο, το πολύ κρύο.
Επίσης πρέπει να σημειωθεί το πολύ αρνητικό κλίμα και την ένταση που είχαν δημιουργήσει οι υπεύθυνοι της ομάδος του Δαβάκη. 
Εδώ φαίνεται και η διαφορά μεταξύ των ομάδων αυτής της κατηγορίας. Η ομάδα μας σαν γηπεδούχος, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ αρνητικό κλίμα και ένταση άνευ λόγω και αιτίας σε καμία φιλοξενούμενη αποστολή. 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου