Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πωγωνάτος - Αμφιθέα 0 - 2 ( 0 - 1 ) !

Σε έναν αγώνα παρωδία, με 27 ! κόρνερ υπέρ της ομάδος μας έναντι 3 ! της Αμφιθέας, με συνεχόμενα φάουλ, με μπόλικες κίτρινες κάρτες ( 7 ) κατά της ομάδος μας και με έναν ανεκδιήγητο διαιτητή ( Μιχαηλίδης ) ο οποίος τις κάρτες της έδινε μετά από υπόδειξη των παικτών της αντίπαλης ομάδος, που δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι στο 37΄ υπέρ της ομάδος μας, που οι παίκτες μας έχασαν τουλάχιστον 8 κλασικές ευκαιρίες με τους Λ. Μπάγια, Β. Τσαραώση και Χ. Βαρτζιώτη, που στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε την ομάδα της Αμφιθέας μονότερμα, που...που...που...πολλά....που ! Αλλά η μπάλα κάνει αυτό που θέλει αυτή, γιατί είναι π..........!
Για την ιστορία, το 0 - 1 έγινε μετά από τραγικό λάθος της άμυνας μας. Το 0 - 2 έγινε στο 76΄ και ενώ όλοι οι παίκτες της ομάδος μας ήταν στην επίθεση, ο τραγικός σήμερα διαιτητής Μιχαηλίδης, ( καλό είναι να μη ξανά διαιτητεύσει, τουλάχιστον την ομάδα μας ! ) έδωσε αυστηρό πέναλτι υπέρ της ομάδος της Αμφιθέας.
Από την ομάδα μας, διακριθέντες ήταν ο Λέανδρος Ναθαναήλ σε όλον τον αγώνα, τον ακολούθησαν οι Γ. Πότσης και ο Χρ. Βαρτζιώτης στο δεύτερο ημίχρονο.











         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου