Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ξεκινάει το σκοπευτήριο !

Με ενέργειες του Δήμαρχου κ. Κ. Καψάλη, του αντιδήμαρχου κ. Ν. Γαλίτση, του εντεταλμένου Δημοτικού σύμβουλου κ. Ανασ. Γιούνη και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου (της 14-2-2019)*, χθες επισκέφτηκαν το χωριό μας και τον χώρο του πρώην ελικοδρόμιου, μέλη από το Δ.Σ. της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συνοδευόμενοι από το μέλος του σκοπευτικού ομίλου Ιωαννίνων κ. Γ. Τσιάβο και τον αθλητή κ. Πολ. Γκουρομέτσιο. Τα μέλη έμειναν κατενθουσιασμένοι από τον ιδανικό χώρο, το φυσικό περιβάλλον και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Έδωσαν την τελική έγκριση και τις  κατάλληλες οδηγίες για την διαμόρφωση ώστε να ξεκινήσει το σκοπευτήριο, το οποίο - μετά την διαμόρφωση - θα μπορεί σε πρώτη φάση να "φιλοξενεί" αγώνες του περιφερειακού πρωταθλήματος σκοποβολής και σε δεύτερη φάση ίσως και πανελλήνιους !

* βλ. θέμα 5α. Λήψη απόφασης για την αλλαγή χρήσης της έκτασης του πρώην ελικοδρομίου στη θέση «Ασπρόζι» της Τ.Κ. Δελβινακίου. ΑΠΟΦΑΣΗ 19. 
και 5β. Επί αιτήσεως Αθλητικού Ομίλου Μπούντο [Σκοπευτικός όμιλος] για την παραχώρηση Δημοτικού χώρου στο πρώην ελικοδρόμιο της Τ.Κ. Δελβινακίου [θέση: «Ασπρόζι»], για τη δημιουργία σκοπευτηρίου – αθλητικής εγκατάστασης ΑΠΟΦΑΣΗ 20.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου