Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τίτλοι τέλους…για την Τράπεζα Πειραιώς

Τέλος και επίσημα για το υποκατάστημα της Πειραιώς στο χωριό μας, μετά από 70 και πλέον χρόνια.
Από προχθές στην Τράπεζα Πειραιώς του χωριού μας, ξηλώθηκαν οι πινακίδες και έγινε η μετακόμιση, από υπαλλήλους της Τράπεζας, όλων των μηχανημάτων, που σημαίνει πως η απόφαση για κλείσιμο της Τράπεζας είναι οριστική και αμετάκλητη.
Η κίνηση αυτή θεωρείται ως το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία και στην υποβάθμιση της ποιότητας των κατοίκων του Δελβινακίου και της ευρύτερης περιοχής, που εξυπηρετούνταν από το υποκατάστημα αυτό, με καθαρά αγροτικό και κτηνοτροφικό προσανατολισμό, με τον οποίο κατά κύριο λόγο συναλλασσόταν η συγκεκριμένη τράπεζα.
Η αναστάτωση και ο προβληματισμός στο χωριό μας ήταν και είναι πολύ μεγάλη και η οργή προς κάθε κατεύθυνση εξίσου ατελείωτη.
Η αφαίμαξη μιας σειράς δημοσίων υπηρεσιών που έδιναν μια κάποια οικονομική ζωή στον τόπο, έχουν φέρει τα αποτελέσματα της ερημοποίησης του Δελβινακίου και σε απόγνωση τους κατοίκους της.

Μόνο την Ελληνική σημαία άφησαν ! ίσως για να μας θυμίζουν πως ακόμα είμαστε στην Ελλάδα...

Σημ : Αφιερώνεται, σε όλους αυτούς που με προ μηνός δελτίο τύπου, μας έλεγαν να μην ανησυχούμε και πως με δικές τους ενέργειες, "κατάφεραν" να παραμείνει το εν λόγω κατάστημα ανοικτό ! 

Τους "ευχαριστούμε" πολύ...πάρα πολύ ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου