Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Μεγάλη νίκη με 2 - 1 (0 - 1) εντός έδρας γαι την ομάδα μας !

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, στον αγώνα της με την ομάδα του Α.Ο. Σταυρακίου.
Η ομάδα μας, άρχισε κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι και πριν καλά-καλά το καταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ που πέτυχε η ομάδα του Σταυρακίου στο 13΄. Όσο και να προσπάθησε η ομάδα μας μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό (είχε και κόντρα τον δυνατό αέρα !) έτσι το ημίχρονο έληξε με 1 - 0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδος.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα (βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν) και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63΄ με τον Β. Τσαραώση, μετά από ωραία κεφαλιά - πάσα του Β. Κατσαβριά και στο 84΄να κάνει την ολική ανατροπή (2 - 1) πάλι με τον Βαγγέλη Τσαραώση. Στο 86΄ παραλίγο να γίνει το 3 - 1 όταν ο Β. Κατσαβριάς έβγαλε μόνο του τον Π. Ζενέλη, απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος όμως πλάσαρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ! στο 87΄ παραλίγο η φιλοξενούμενη ομάδα να ισοφαρίσει όταν σε κοντινό πλασέ αντιπάλου παίκτη, ο τερματοφύλακας της ομάδος μας Σ. Μπαλατζία έδειξε πάλι την μεγάλη του κλάση, μπλοκάροντας την μπάλα !
Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι....Β. Τσαραώσης, Σ. Μπαλατζία, Α. Μπουτοβίνας, Στ. Μυριούνης και Ν. Ναθαναήλ.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Γ. Καρδάση (72΄ Κ.Ντέλλα), Στ. Μυριούνη, Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Παπάζη (61΄ Β. Κατσαβριά), Γ, Μπράμη, Β. Τσαραώση, Π. Ζενέλη, Α. Μπουτοβίνα και Λ. Μπάγια (61΄ Θ. Δήμο).

Την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 29 Μαρτίου), η ομάδα μας παίζει στην Κόνιτσα με την τοπική ομάδα του ΠΑΟ Κόνιτσας, στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει εντός έδρας με 3 - 1 !








βίντεο το δεύτερο γκολ της ομάδος μας

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου