Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ισοπαλία εκτός έδρας 1 - 1 (0 - 0), για την ομάδα μας !

Ισοπαλία με 1 - 1, έφερε σήμερα η ομάδα μας στην Κόνιτσα, με την τοπική ομάδα του ΠΑΟ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε άκαρπη υπεροχή, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα ! Δεν είχε, ούτε έκανε την μεγάλη φάση !
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε στην αρχή κάπως μουδιασμένα, παρόλα αυτά όμως στο 55΄ και μετά από κόρνερ που κτύπησε ο Κώστας Ντέλλας, ο Λευτέρης Μπάγιας έκανε το 0 - 1 (βλ. βίντεο) για την ομάδα μας. Το γκολ αυτό, φάνηκε πως χαλάρωσε πολύ την ομάδα μας, με αποτέλεσμα στο 71΄ μετά από ένα μπέρδεμα στην άμυνα μας, κατάφερε η τοπική ομάδα να ισοφαρίσει (ίσως ήταν το πιο εύκολο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας, σε όλο το πρωτάθλημα). Η χαλάρωση της ομάδος μας συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κόνιτσας να έχει και δοκάρι στο 75΄.
Στα τελευταία 5 - 6 λεπτά η ομάδα μας αφυπνίστηκε, έχασε 2 καλές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, αλλά μέχρι εκεί...
Από την ομάδα μας, κορυφαίος (και του γηπέδου !) ήταν ο Αλέξης Μπουτοβίνας, τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Πάρις Ζενέλης και ο Γιάννης Παπάζης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Στ. Μυριούνη, Κ. Ντέλλα, Γ. Παπάζη, Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Καρδάση, Λ. Μπάγια, Αλ. Μπουτοβίνα, Β. Κατσαβριά (83΄ Γ. Τσίγκα), Β. Τσαραώση, Π. Ζενέλη.  

Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του Κεφαλόβρυσου. Στον πρώτο γύρω η ομάδα μας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1 - 0 !







βίντεο, το γκολ της ομάδος μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου