Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ήττα με 2 - 1 (1 - 1) εντός έδρας, για την ομάδα μας !

Παίζοντας με πολλές ελλείψεις (απουσίαζαν οι..Β. Τσαραώσης, Χρ. Καλογέρης, Κ. Ντέλλας, Η. Φορτούνης και Θ. Δήμος, έπαιξε 35΄ στο β΄ημίχρονο), η  ομάδα μας έχασε σήμερα στο γήπεδό μας με σκορ 2 - 1 από την ομάδα του Α.Ο. Κόντσικας.
Να σημειωθεί πως για την ομάδα μας ήταν η δεύτερη ήττα. 'Ήταν αήττητη από 18 Σεπτεμβρίου, που είχε χάσει πάλι εντός έδρας με 3 - 1 από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κρύας.
Δηλαδή "έξω πάμε καλά" !
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα πολύ χαλαρά, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολύ σκληρό ποδόσφαιρο και τα έπαιζε όλα για όλα, μια και ήτανε στις τελευταίες θέσεις στην βαθμολογία.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ λεπτό με τον Λ. Μπάγια και μετά έπαθε γενικό μπλακ άουτ ! Στο 19΄ η ομάδα της Κόντσικας ισοφάρισε σε 1 - 1 και κατά κάποιο τρόπο έλεγχε το παιχνίδι.
Στο 71΄ έγινε η πρώτη φάση που σημάδεψε και τον αγώνα. Σε μια αντεπίθεση της ομάδος της Κόντσικας, η επόπτης κα Κυριαζή σήκωσε την σημαία για οφσάιντ των παικτών της Κόντσικας (ήταν πράγματι οφσάιντ) και αμέσως την κατέβασε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείχνει "παίζετε", οι παίκτες της ομάδος μας βλέποντας την σημαία ολιγώρησαν και ο επιθετικός της Κόντσικας έκανε το 1 - 2 ! ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ και από την επόπτρια και από τους παίκτες μας που σταμάτησαν !
Η δεύτερη φάση έγινε στο 75΄ που ο διαιτητής ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδος μας, σαν οφσάιντ. (βλ. βίντεο) Το γκολ πέτυχε ο Λ. Μπάγιας και όπως βλέπουμε στο βίντεο έρχεται από πίσω, καμία σχέση με οφσάιντ ούτε καν υποψία !
Γενικά η ομάδα μας παρ΄όλες τις ελλείψεις, δεν ικανοποίησε και σαφώς το σκορ δεν την αδικεί !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους..
Σ. Μπαλατζία, Νικ. Ναθαναήλ, Σπ. Γκορίτσας (72΄ Γ. Καρδάσης), Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας, Γ. Μπράμις, Β. Κατσαβριάς (56΄ Θ. Δήμος), Αλ. Μπουτοβίνας, Π. Ζενέλης (Ανδ. Γκούντας).

Σημ: Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει στα Γιάννενα με τον Π.Α.Ο. Ιωαννίνων







Το γκολ της ομάδος μας, που ακυρώθηκε 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου