Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη εκτός έδρας με 3-2 (0 - 0), για την ομάδα μας !

Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η ομάδα μας. Κέρδισε στην Περίβλεπτο την ομάδα του ΠΑΣ Περιβλέπτου με 3 - 2 !
Ο αγώνας άρχισε μουδιασμένα και για τις δύο ομάδες. Μετά το 25΄ η ομάδα μας έχασε μερικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0 - 0, δίκαιο σκορ και για τις δύο ομάδες.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46΄) και πριν καν καταλάβουμε το τι έγινε, η ομάδα της Περιβλέπτου άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ, η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και με τα φάλτσα που είχε γύρισε και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος μας.
Στο 52΄ η ομάδα μας ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ του Βαγγέλη Τσαραώση, ο οποίος ¨έκλεψε¨ την μπάλα από δύο αμυντικούς και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Περιβλέπτου.
Στο 55΄ η ομάδα μας προηγήθηκε 2 - 1 με σκόρερ τον νεαρό (16 χρονών) Θέμη Αναστασιάδη ! Να σημειωθεί ότι στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής χρέωσε το γκολ στο Γιάννη Παπάζη.
Στο 62΄ και μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών μας, η ομάδα της Περιβλέπτου ισοφάρισε σε 2 - 2 ! Μετά την ισοφάριση η ομάδα μας πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, στο 86΄ ο Λευτέρης Μπάγιας ¨τσίμπησε¨ την μπάλα από τον τερματοφύλακα της τοπικής ομάδος και με ωραίο τρόπο πλάσαρε στην κενή εστία, πετυχαίνοντας ένα ωραίο τέρμα, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ. Μεγάλο λάθος του διαιτητή !
Τελικά στο 89΄ ο Λευτέρης Μπάγιας, πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας και έδωσε την νίκη...!
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Θ. Αναστασιάδης, Β. Τσαραώσης, Κ. Ντέλλας και Γ. Παπάζης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Γ. Καραμπίνας, Κ. Ντέλλας, Χ. Καλογέρης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Β. Τσαραώσης, Γιωρ. Μπράμης, Γ. Παπάζης (63΄ Ηλ. Φορτούνης), Θ. Αναστασιάδης (83΄ Γ. Κατζιώτης), Π. Ζενέλης (77΄ Λ. Μπάγιας),

Να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω βαριάς συνεφιάς, άναψαν οι προβολείς για να συνεχιστεί ο αγώνας !  

Επίσης αύριο Δευτέρα παρουσιάζονται στον στρατό για την θητεία τους, ο Κώστας Ντέλλας και ο Ηλίας Φορτούνης. Να τους ευχηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.... Καλή θητεία !


Σημ: Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΟ Κρύας.












Βίντεο το δεύτερο γκολ της ομάδος μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου