Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κλείνει η Τράπεζα στο χωριό μας ;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, πως η Τράπεζα στο χωριό μας κλείνει ! και μάλιστα δόθηκε διορία έως 6 Ιουνίου, για να μαζέψουν τα πράγματα οι υπάλληλοι !
Είναι αλήθεια ; 
και εάν είναι αλήθεια, τι κάνουν οι τοπικοί Άρχοντες ;
Έκαναν κάποια παρέμβαση στον Γενικό Διευθυντή Ηπείρου, της Τράπεζας Πειραιώς ;

Να θυμίσουμε πως πριν ένα χρόνο περίπου (16 Μαρτίου 1915), υπήρχε πάλι αυτή η πληροφορία !
Σε επίσκεψη που κάναμε (ως φορείς του χωριού μας), πήραμε την διαβεβαίωση, από τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή Δικτύου Ηπείρου Δυτικής Ελλάδας της Τράπεζας Πειραιώς κ. Αντώνη Γούση, πως δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του υποκαταστήματος Δελβινακίου. Σε κάθε περίπτωση όμως και όταν αποφασιστεί κάτι, θα ενημέρωνε άμεσα την Τοπική Αυτοδιοίκηση (που με την σειρά της είχε διαμαρτυρηθεί) και τους φορείς του χωριού μας, που τον είχαμε επισκεφτεί !
Από τότε μέχρι σήμερα, τι άραγε έγινε ; 
Ενημερώθηκε κανένας ;
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση τι κάνει; Τα κεφάλαια της, συνεχίζει να τα έχει όλα στον Παρακάλαμο ; με αποτέλεσμα να φαίνονται πως το υποκατάστημα Δελβινακίου, να μη έχει πολλά διαθέσιμα!

Καλά...θέλουν να κλείσουν του Δελβινακίου, που στο κάτω - κάτω η Πειραιώς έχει και δικό της κτήριο (χωρίς ενοίκιο !) και στον Παρακάλαμο πληρώνει ένα κάρο λεφτά, για λειτουργικά έξοδα! 

Τι "διάολο"μπορεί να συμβαίνει ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;
Η θα πρέπει να αρχίσουμε και εμείς τον αγώνα μας !
και όταν λέμε ΑΓΩΝΑ, το εννοούμε !

Να αποσύρουμε, άμεσα τις καταθέσεις μας από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ  ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΩΤΕΣ, ακόμα και οι του Εξωτερικού (Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία κλπ. ) αλλά και οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ της ευρύτερης περιοχής, που εξυπηρετούνται στο υποκατάστημα Πειραιώς Δελβινακίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου