Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη με 5 - 2 ( 1 - 1 ), για την ομάδα μας !

Μετά από ένα πάρα πολύ καλό αγώνα (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του ΠΑΣ Περιβλέπτου με σκορ 5 - 2 !
Το σκορ άνοιξε ο Λ. Μπάγιας στο 7΄ για να ισοφαρίσει η ομάδα της Περιβλέπτου στο 14΄ μετά από σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα της ομάδος μας και να κλείσει το ημίχρονο με 1 - 1 !
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και στο 49΄ έκανε το 2 - 1 με απευθείας φάουλ του Κ. Ντέλλα (βλ. βίντεο). 
Η ομάδα μας στο 75΄ έκανε το 3 - 1, πάλι με τον Λ. Μπάγια και κάπου εκεί "νόμισε" πως το παιχνίδι τελείωσε ! με αποτέλεσμα να μπει για τα καλά πάλι στο παιχνίδι η ομάδα της Περιβλέπτου, η οποία μείωσε στο 78΄ σε 3 - 2 και να πιέζει για να κάνει το 3 - 3 ! αντί αυτού όμως και σε μια αντεπίθεση της ομάδος μας ο Στ. Μυριούνης έκανε στο 85΄ το 4 - 2, για να κλείσει τον σκορ και τον αγώνα ο Ηλ. Φορτούνης στο 87΄ σε 5 - 2 με άπιαστο σουτ !
Από την ομάδα μας ήταν όλοι καλοί (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), με κορυφαίους τον Στ. Μυριούνη, τον Β. Τσαραώση, τον Κ. Κώστα, τον Ηλ. Μαγκλάρα και τον Κ. Ντέλλα.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλαζία, Κ. Κώστα, Σ. Μυριούνη, Δημ. Μαγκλάρα (87΄ Δ. Μαγκλάρας), Κ. Ντέλλα, Γ. Παπάζη, Γ. Καρδάση (46΄ Π. Ζενέλη), Στρ. Καπρινιώτη, Λ. Μπάγια, Β. Τσαραώση και Ηλ. Φορτούνη. 

Σημ: Οι αγώνες για το 2015 τελείωσαν. 
Ραντεβού το νέο έτος και συγκεκριμένα στο γήπεδο Νήσου, με τον Αετό Νήσου, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00

Καλές γιορτές και καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για την ομάδα μας !







βίντεο το...δεύτερο γκολ της ομάδος μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου