Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Περίπατος με 4 - 0, για την ομάδα μας στο ντέρμπι !

Μετά από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας κέρδισε άνετα την ομάδα της Ζωοδόχου με 4 - 0 ! και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς (στην πρώτη θέση η Αγ. Μαρίνα με 29 και στην δεύτερη το Κεφαλόβρυσο με 26 βαθμούς).
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, η ομάδα μας στάθηκε τυχερή και σε δύο "στημένες" φάσεις κατάφερε να προηγηθεί με 2 - 0 ! Το 1 - 0 (βλ. Βίντεο) έγινε από τον Στ. Μυριούνη στο 15΄ μετά από εκτέλεση φάουλ. Το 2 - 0 έγινε στο 30΄, με τον ίδιο περίπου τρόπο, από τον Κ. Ντέλλα, ίσως να ήτανε και αυτογκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή της ομάδος μας ήταν καθολική, στο 47΄έγινε το 3 - 0 με σουτ έξω από την περιοχή από τον Β. Κατσαβριά, για να κάνει το 4 - 0 στο 72΄ ο Β. Τσαραώσης !
Από την ομάδα μας ήταν όλοι ΥΠΕΡΟΧΟΙ, με κορυφαίους τους ... Στ. Μυριούνη, Κ. Κώστα, Γ. Παπάζη, Κ. Ντέλλα και Δημ. Μαγκλάρα.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα, Κ. Ντέλλα, Γ. Παπάζη, Σ. Μυριούνη, Γ. Καρδάση, Δ. Μαγκλάρα, Λ. Μπάγια (87΄ Λ. Ντέτσικας), Β. Τσαραώση, Β. Κατσαβριά ( 53΄ Η. Φορτούνη), Π. Ζενέλη.

Σημ: Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ώρα 3 μ.μ. η ομάδα μας παίζει στην Κόνιτσα, με την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόνιτσας.











Το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδος μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου