Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Έκλεισαν τον παιδότοπο !

Έτσι διώχνουμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν κάτι στο χωριό μας !

Όπως μας ενημέρωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, αφαιρέθηκε η πινακίδα που έγραφε "παιδότοπος ανοιχτή αγκαλιά" ! που είχε στεγαστεί, στην πρώην Πρώτη Τάξη του Δημοτικού σχολείου μας !
Από ποιον άραγε έγινε αυτό ; Υπάρχει κάποια απάντηση, σοβαρή ;
Σε κάθε περίπτωση επιδιώκουν να κλείσουν τον παιδότοπο ! ποιος όμως και γιατί ;
Μόνο που θα πρέπει (αυτοί οι ίδιοι !) να ενημερώσουν το σωματείο "ανοιχτή αγκαλιά".
Γιατί έγινε μια δαπάνη, αρκετών χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει οι άνθρωποι να ενημερωθούν, για το κλείσιμό του ! Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος χώρος ήταν αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου ! και με τα χρήματα της ανοιχτής αγκαλιάς, έγινε χώρος αναψυχής των παιδιών!

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των εγκαινίων πέρυσι, ήταν παρόντες όλοι... όσοι σήμερα, φαίνεται να είναι εναντίον του παιδότοπου ! και άκουσαν όλοι... την ομιλία της κας Βλάχου (προέδρου της ανοιχτής αγκαλιάς), όπως άκουσαν όλοι... και την απάντηση του Δήμαρχου που αποδέχτηκε την προσφορά της προέδρου, παρόντων όλων των σημερινών "ενδιαφερομένων" που άκουσαν με μεγάλη προσοχή και τις δύο ομιλίες ! (υπάρχουν ντοκουμέντα φωτογραφίες και μαρτυρίες !).

Αλήθεια, σε ποιο άλλο μέρος της Ελληνικής επικράτειας θα χάριζαν η μάλλον θα δώριζαν έναν σύγχρονο παιδότοπο και κάποιοι θα κοίταζαν να τον κλείσουν! 
Ε...τώρα πραγματικά θα πρέπει να γίνει γνωστό αυτό (όπως και άλλα !) σε όλη την Ελλάδα, μέσω των τηλεοπτικών καναλιών (μόνο αυτά μας μείνανε !), μια και δεν πατάει κανένας άλλος στο χωριό μας.

Τι είναι εκείνο που μετά ένα χρόνο και πλέον ενόχλησε ; Τι είναι λοιπόν εκείνο που το άκουσαν, αλλά δεν το θυμούνται η κάνουν πως δεν το θυμούνται !

Το Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας, πριν από αρκετά χρόνια είχε 80 και 100 μαθητές και δεν υπήρχε πρόβλημα σε καμία τάξη, έφταναν για όλους. Τώρα με 16 και 17 ίσως και 18 μαθητές, λείπει αίθουσα ; και μάλιστα η πρώην αποθήκη !

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ  (όπως λένε !) και θα βρεθούν οι τάξεις !

Θα επανέλθουμε σύντομα, πολύ σύντομα ! με περισσότερα στοιχεία και ότι προκύψει ! 
Γιατί ίσως κάποιοι να θέλουν τα παιδιά του χωριού μας να μην έχουν τον παιδότοπό τους και να τον πάνε κάπου αλλού σε γειτονικό χωριό !

Τι υπηρεσία προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι στο χωριό μας ;
ΚΑΜΙΑ !

Σημ: 1) Οι αίθουσες των δημοτικών σχολείων, ανήκουν στον Δήμο η όχι ; Ο Δήμος που είναι ;
2) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι διαχειριστής του παιδότοπου και προσφέρει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις όποιες υπηρεσίες ! Για ότι άλλο ας απευθυνθούν στην ανοιχτή αγκαλιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου