Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Άδικη ήττα με 2 - 1 για την ομάδα μας !

Μαγική εικόνα, αυτό τα λέει όλα ! 
Για το σημερινό παιχνίδι της ομάδος μας.
Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 10΄, το σκορ θα έπρεπε να ήτανε τουλάχιστον 3 - 0 υπέρ της ομάδος μας. Ένα δοκάρι, τρία άστοχα σε κενό τέρμα ! Επόμενο λοιπόν ήτανε...σε δύο επιθέσεις της ομάδος της Αγ. Μαρίνας (η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις!), κόντραρε σε δικούς μας παίκτες, τους πήγε η μπάλα στα πόδια τους και έκαναν το 2 - 0 υπέρ τους. Από εκεί και μετά η μπάλα δεν πήγαινε "μέσα" με τίποτα για την ομάδα μας, στο 52΄και στο 67΄είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να μειώσουμε το σκορ, αλλά και πάλι η μπάλα δεν μας ήθελε, στο 73΄ είχαμε και δεύτερο δοκάρι !
Τελικά η ομάδα μας μείωσε σε 2 - 1, με τον Σταύρο Μυριούνη στο 86΄.
Στο γήπεδο σήμερα υπήρχε και ένας ανεκδιήγητος διαιτητής, που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της ομάδος της Αγ. Μαρίνας. Μέχρι και "μποξ" έπαιζαν στην άμυνα, ο Π. Ζενέλης έφαγε μπουνιά και ο διαιτητής δεν είδε τίποτα, μετά από...φωνές της εξέδρας με το ζόρι έδειξε κίτρινη κάρτα.
Ο συγκεκριμένος διαιτητής έπιανε κουβέντα - διάλογο και με την εξέδρα !
Από την ομάδα μας διακρίθηκε ο Στ. Καπρινιώτης, που ήταν κορυφαίος του αγώνα και από τις δύο ομάδες, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Στ. Μυριούνης, Κ.Ναθαναήλ και Λ. Ναθαναήλ (μέχρι το λεπτό που τραυματίστηκε !).
Μεγάλο λάθος από τον πάγκο της ομάδος μας, η καθυστερημένη αλλαγή του Λ. Ναθαναήλ ! Η ομάδα μας έπαιζε 5΄λεπτά με 10 παίκτες και ο Σπ. Πάντος που έγινε αλλαγή, έκανε 5 λεπτά "ζέσταμα" ! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα προλαβαίνουμε, ελπίζουμε να μη ξανασυμβεί !

Σημ: Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα ήταν το μη "κούρεμα" του γηπέδου, από την τοπική ομάδα ! Τα παπούτσια των παικτών "βούλιαζαν" στο χορτάρι, η μπάλα δεύτερο γκελ, δύσκολα έκανε !
Τον λόγο δεν τον ξέρουμε, η μάλλον τον μισό γνωρίζουμε, ίσως επειδή η ομάδα μας είναι τεχνική, να το έκαναν επίτηδες για να μας δυσκολέψουν !
 

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλλατζία, Στ. Μυριούνη, Γ. Καρδάση, Στρ. Καπρινιώτη, Λ. Ναθαναήλ (52΄ Σ. Πάντος), Θ. Βλάχος, Κ. Ναθαναήλ, Κ. Κώστας (46΄ Ε. Μπάγιας), Α. Μπαλλατζία, Η. Φορτούνης, Π. Ζενάλης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου