Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τραπεζο exit.....φαίνεται πως μάλλον δεν υπάρχει !

Σε συνάντηση που είχαν φορείς του χωριού μας, με τον Διευθυντή Βορείου Ελλάδος, της Τράπεζας Πειραιώς, πήραν την ρητή δέσμευση (την οποία μπορεί να την δόση και γραπτώς!) πως η Τράπεζα στο χωριό μας, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει "λουκέτο" ! Το πλέον πιθανόν (στο μέλλον) είναι να ανοίγει 15 με 18 ημέρες (αντί για 25) τον μήνα  !
Ζητήθηκε από τον κ. Διευθυντή, πριν παρθεί οποιοδήποτε μέτρο (εάν παρθεί !), όπως δοθεί πίστωση χρόνου (τουλάχιστον 6 μήνες ! ) στους χωριανούς μας, για την πιθανή αύξηση των ημερήσιων συναλλαγών, αλλά και την μεταφορά κεφαλαίων (ειδικά από την Δημοτική αρχή), κάτι που άμεσα πρέπει να απασχολήσει όλους μας !
Το αίτημα αυτό θα εξεταστεί από την Διοίκηση της Τράπεζας και θα απαντηθεί στους φορείς, το γρηγορότερο.
Στην συζήτηση "φάνηκε" πως για το συγκεκριμένο πρόβλημα (του χωριού μας), ο κ. Διευθυντής είχε "ενοχληθεί" από πολύ κόσμο (κάποια στιγμή είπε...μα τι έχουν πάθει αυτές τις ημέρες, όλοι με το Δελβινάκι !) και αυτό είναι προς τιμή όλων όσων μπήκαν στον κόπο (από Γιάννενα, Αθήνα κ.α !) να στηρίξουν το χωριό μας και την Τράπεζα !
Εδώ να σημειωθεί, πως έχει γίνει παρέμβαση και της Δημοτικής αρχής, στον Βοηθό Γενικό Διευθυντή Ηπείρου !

Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει άμεσα να δούμε (με όποιο τρόπο !) την αύξηση των ημερήσιων συναλλαγών και κεφαλαίων, ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ και μπορούμε να το κάνουμε !
Αρκεί να θέλουμε όλοι μας, το καλό του χωριού μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου