Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο νέος Δήμαρχος Σφακίων !

Screen Shot 2015-02-01 at 17.57.41Είναι ο Γιάννης Ζερβός !

Δημοσίευση από τα Χανιώτικα Νέα της 1 -2- 2015

Ο Γιάννης Ζερβός είναι ο νέος δήμαρχος Σφακίων καθώς επικράτησε στη δεύτερη ψηφοφορία της Αφροδίτης Σφηνιά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Το Δ.Σ. κλήθηκε να εκλέξει νέο δήμαρχο μετά την παραίτηση του Παύλου Πολάκη που στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρώτη ψηφοφορία ο κ. Ζερβός πήρε 8 ψήφους έναντι 7 της συνυποψηφίου του Αφροδίτης Σφηνιά. Επειδή δεν συγκεντρώθηκε η απόλυτη πλειοψηφία ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία στην οποία και ο κ. Ζερβός έλαβε 9 ψήφους έναντι 7 της κ. Σφηνιά και έτσι εξελέγη δήμαρχος.
Μιλώντας στα «Χ.Ν.» ο κ. Ζερβός αφού ευχαρίστησε όλο το δημοτικό συμβούλιο τόνισε πως «θα συνεχίσουμε το αναπτυξιακό έργο που έχουμε χαράξει ως δημοτικό συμβούλιο. Θα τρέξουμε τα πράγματα που έχουμε ήδη δρομολογήσει. Δηλαδή τις αναπλάσεις των οικισμών, του βιολογικούς καθαρισμούς, την ανάδειξη του Φραγκοκάστελου. Επίσης θέλουμε να ολοκληρωθεί το Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων. Το ότι ο Π. Πολάκης εκτός από βουλευτής κρατάει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου είναι πολύ σημαντικό και είναι εγγύηση ότι το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί.»
Ο κ. Ζερβός έχει διατελέσει για χρόνια πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2010 και ήταν πρόεδρος στην κοινωφελή επιχείριση του Δήμου.

Εμείς σαν Δελβινακιώτες στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και τα συγχαρητήρια μας στον νέο Δήμαρχο Σφακίων !

Δήμαρχε Γιάννη, καλή δουλειά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου