Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Χορεύοντας μέσα στην λάσπη και ήττα με 7 - 2 ( 2 - 0 ), για την ομάδα μας !

Σε έναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο λάσπη, η ομάδα μας αντιμετώπισε σε ένα ανοικτό ποδόσφαιρο, την ομάδα του Α.Ο. Βελισσάριου και έχασε με 7 - 2 !
Η ομάδα του Βελισσάριου, έδειξε την μεγάλη της κλάση, έκλεισε το ημίχρονο με 2 - 0 ! απέδειξε ότι δικαιούται την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, οι ποδοσφαιριστές της χόρευαν κυριολεκτικά πάνω στην λάσπη !
Η δική μας ομάδα πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε, κατάφερε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 2 - 2 και περιμέναμε να πάρουμε κάτι καλό, όμως μετά το 2 - 2 η ομάδα του Βελισσάριου αφυπνίστηκε και έδειξε την μεγάλη της κλάση, κατάφερε μέχρι το τέλος να πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στην δική μας ομάδα !
Η ομάδα μας το πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε, μέσα σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν βάλτος, αλλά "έπεσε" σε έναν καταφανώς ανώτερο αντίπαλο που δεν υπολόγιζε λάσπη, βροχή κλπ. Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι Πέτρου, Πότσης, Καπρινιώτης, Δήμου και ο σκόρερ των δύο τερμάτων ( 55΄και 60΄) Κούκος.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σιαμέτη ( Γεωργάκη, Παπαλαζάρου), ελέγχονται για το 4ο γκολ των φιλοξενουμένων, η μπάλα βρήκε ώμο - χέρι του σκόρερ Σήτου !
Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Μυριούνης, Καλές, Λ. Ναθαναήλ (73΄ Α. Καλές) , Πότσης, Καπρινιώτης, Δήμου (70΄ Ζενέλης), Νταλιάνης, Σιώτας (79΄ Μπάγιας), Τσαραώσης, Κούκος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου