Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νίκη εκτός έδρας με 2 - 1 (1 - 1), για την ομάδα μας

Με αρκετό εκνευρισμό και χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα των Ραφταναίων με σκορ 2 - 1. Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Ραφταναίων στο 6΄ (στο κακό πάλι δεκάλεπτο, ξεκίνημα της ομάδος μας), η ομάδα μας ισοφάρισε στο 34΄ με τον Λ. Μπάγια, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64΄ ο Στρ. Καπρινιώτης έκανε το 2 - 1 και με αυτό το σκορ έκλεισε ο αγώνας για την ομάδα μας. Ο Πάρις Ζενέλης έχασε 4-5 κλασικές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ.
Ένα άλλο αξιοσημείωτο, είναι οι κάρτες, ο διαιτητές κιτρίνισε και τις δύο ομάδες με 11 κίτρινες κάρτες ( 7 για την ομάδα μας, δείγμα του μεγάλου εκνευρισμού ).
Καλύτεροι για την ομάδα μας, οι Σ. Μυριούνης, Στρ. Καπρινιώτης, Γ. Πότσης, Λ. Μπάγιας και Β. Τσαραώσης.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η ομάδα μας διακρίνεται από τον μεγάλο εκνευρισμό, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει άμεσα να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων και νεύρων, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει και οδεύοντας προς τα τελευταία παιχνίδια πρέπει τα μάτια, τα πόδια και το μυαλό να μην επηρεάζονται από τίποτα. Εξάλλου όπως έχουμε ξαναπεί, το ταλέντο σε αυτή την ομάδα υπάρχει και πρέπει να το αξιοποιήσουν. Επίσης πρέπει να ξέρουν, πως όλοι είμαστε μαζί τους γιατί τους πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΝ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου