Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Όλα στραβά και 0 - 0 για την ομάδα μας !

Όλα στραβά πήγαν σήμερα για την ομάδα μας. Σπαταλήθηκε ένα ημίχρονο, λόγω και του αέρα, οι παίκτες της ομάδος μας δεν μπορούσαν ούτε κοντρόλ να κάνουν, ούτε μια σωστή μπαλιά να αλλάξουν, κόντρα στην ομάδα του Πρωτόπαπα, η οποία την τελευταία στιγμή κατάφερε να συμπληρώσει εντεκάδα. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και ένα ανεκδιήγητο Διαιτητή ( Κατσικογιάννης ), ο οποίος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 31΄, σε καθαρή ανατροπή του Λευτέρη Μπάγια.
Και αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο, ποιο δυνατά μπήκε η ομάδα μας, 3 κλασικές χαμένες ευκαιρίες από τον Γιάννη Παπάζη, 3 δοκάρια, 11 κόρνερ υπέρ έναντι 1 και ένα καθαρό γκολ ( Π. Ζενέλης 63΄ ), το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από τον πρώτο επόπτη (Κύρος) , κατοχή για την ομάδα μας 80 - 20. Η ομάδα του Πρωτόπαπα στο δεύτερο ημίχρονο κατέβηκε 4 φορές κάτω από την σέντρα.
Όλα αυτά όμως μπορεί να μη λένε τίποτα η μπορεί και να λένε πολλά, το σίγουρο είναι ένα, σήμερα χάθηκαν 2 βαθμοί εντελώς τζάμπα...Σε αυτό όμως έβαλαν το χεράκι τους και άλλοι παράγοντες !
Για τον Διαιτητή δεν συζητάμε, ο άνθρωπος έπαιζε τον αγώνα από το κέντρο του γηπέδου, βαριόταν να περπατήσει. Είναι απορίας άξιο, το πως σε ένα τέτοιο αγώνα υποθετικά εύκολο, έβαλαν να παίξει έναν διαιτητή που αξιολογείται από τους "καλύτερους" ! Μήπως, λέω μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα ; και για να εξηγούμαστε καθαρά και αντρίκια, ναι φταίει που δεν έπαιξε καλά η ομάδα μας, πραγματικά μπορούμε και κάνουμε την κριτική μας. Όμως ένας Διαιτητής μπορεί να παίζει έναν ολόκληρο αγώνα από το κέντρο ; να μη κουνιέται περισσότερο από 5 - 10 μέτρα ! μπορεί ένας επόπτης που ακύρωσε το γκολ της ομάδος μας να είναι 4 μέτρα τουλάχιστον πίσω από την γραμμή του οφσάιντ που υπέδειξε; Σε αυτό τουλάχιστον εμείς που είμαστε στην ίδια μεριά το είδαμε καθαρά, όπως είδαμε και τον επόπτη να είναι πολύ πίσω από την φάση ! Αυτά τα κατορθώματα σας κύριοι Διαιτητές τι είναι και πως λέγονται ;
Και κάτι άλλο, μπορεί ένας Διαιτητής να βρίζει και να λέει ακατονόμαστες φράσεις μετά την λήξη του αγώνα, σε φιλάθλους και όταν του ζητήθηκε ο λόγος απλά είπε ότι έβρισε γιατί τον έβρισαν !
Πως μπορείτε κ.κ. Διαιτητές να στερείται την νίκη, ίσως και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία από μια ομάδα, από παίκτες από φιλάθλους που μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει το δικαίωμα σε τίποτα και σε κανέναν.
Αυτά.....
Τώρα όσο αφορά την ομάδα μας και τον αγώνα, ε...δεν υπάρχει καμία κριτική για τίποτα. Απλά λέμε πως στους επόμενους 6 αγώνες, θα πρέπει να σοβαρευτούμε να παίξουμε την μπάλα μας να τους πάρουμε όλους και στο τέλος εμείς θα είμαστε ψηλά πολύ ψηλά, και άστους όλους τους άλλους + διαιτητές να ψάχνονται.

Για την ομάδα μας έπαιξαν : Βακαραχίδης, Τσαραώσης, Μυριούνης, Καπρινιώτης, Πότσης, Ναθαναήλ, Μπάγιας, Δήμος, Παπάζης, Βαρτζιώτης, Ζενέλης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου