Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ισοπαλία 3 - 3 ( 1 - 2 ) για την ομάδα μας !

Σε έναν αγώνα γκραν - γκινιόλ, που άνετα θα μπορούσε το σκορ να ήτανε 7 - 3 η ακόμα και 8 - 3 για την ομάδα μας, αλλά έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα, πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι με την ισοπαλία που παραχωρήσαμε στο Σταυράκι. Το παιχνίδι θύμιζε το παιχνίδι με την Αμφιθέα. Και οι δύο αυτές ομάδες, δεν ήταν και σε καμιά περίπτωση δεν είναι και δεν δικαιολογούν την βαθμολογική τους θέση, αλλά πάνω από όλα δεν είναι ομάδες που μπορούν να κόψουν βαθμούς από την ομάδα μας. Ξέρεις τι είναι να έχεις επιθετικό μονόλογο αλλά.... ! ! !

Τέλος πάντων η ομάδα μας ήλθε ισόπαλη με την ομάδα του Σταυρακίου με σκορ 3 - 3. Το σκορ άνοιξε στο 3΄ η ομάδα του Σταυρακίου, για να ισοφαρίσει η ομάδα μας στο 8΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Γ. Πότση. Στο 39΄ η ομάδα του Σταυρακίου κέρδισε με την σειρά της πέναλτι στο οποίο ευστόχησε, για να πάρει πάλι το προβάδισμα με 1 - 2 και να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 47΄ από τραγικό αμυντικό λάθος της ομάδος μας, η ομάδα του Σταυρακίου πέτυχε το 1 - 3. Από εκεί και μετά άρχισε ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδος μας, με 3 δοκάρια, δύσκολες αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα σε προσπάθειες των Γ. Παπάζη, Χ. Βαρτζιώτη, Λ. Μπάγια κλπ. αλλά η π..... η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα "μέσα". Τελικά στο 71΄ η ομάδα μας μείωσε με τον Λέαντρο Ναθαναήλ σε 2 - 3, για να ισοφαρίσει στο 81΄ σε 3 - 3 με τον Κώστα Λέκκα. Στο 89΄χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα για να πάρει η ομάδα μας το τρίποντο, όταν η μπάλα ξανακτύπησε στο δοκάρι από ωραία προσπάθεια του Βαγ. Τσαραώση. Από την ομάδα μας διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες με κορυφαίους τους Λ. Ναθαναήλ, Γ. Πότση, Β. Τσαραώση, Κυπρινιώτη, Χ. Βαρτζιώτη, Γ. Παπάζη, χωρίς όπως είπαμε να υστερήσει κανείς. Να σημειωθεί ο τραυματισμός και αλλαγή στο 54΄ του Στ. Μυριούνη.
Καλή η διαιτησία του κ. Κατσουλίδη, ελέγχετε όμως για την φάση του 43΄στην οποία θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ της ομάδος μας σε χέρι μέσα στην περιοχή του Σταυρακίου.









       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου