Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

2 - 2 ( 1 - 1 ) στο ντέρμπι εκτός έδρας, η ομάδα μας !

Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα μας έδωσε ισοπαλία 2 - 2 στην πρωτοπόρο ομάδα της Αγ. Μαρίνας και λέμε έδωσε, γιατί η ομάδα μας μέχρι το 88΄ νικούσε με 2 - 1, στο σημείο αυτό η ομάδα της Αγ. Μαρίνας κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε σε 2 - 2.
Το παιχνίδι ήτανε πάρα πολύ καλό, τεχνικό και δυνατό σε αρκετές φάσεις, όχι όμως αντιαθλητικό.
Η ομάδα της Αγ. Μαρίνας, σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την μεγάλη βαθμολογική διαφορά, που έχει με την δεύτερη στην βαθμολογία, που ήτανε και είναι η ομάδα μας, ίσως αυτό να οφείλετε και στο πολύ καλό σημερινό παιχνίδι, της ομάδος μας.
Το σκορ άνοιξε στο 7΄ η γηπεδούχος ομάδα της Αγ. Μαρίνας. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο 32΄ με τον Στ. Μυριούνη, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έλεγξε πλήρως το παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό της και ανάγκασε την ομάδα της Αγ. Μαρίνας σε παθητικό ρόλο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα μας να προηγηθεί στο 62΄ με κεφαλιά του Π. Ζενέλη, μετά από ωραίο κτύπημα κόρνερ του Κ. Λέκκα.
Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και την νίκη την είχαμε στο ¨τσεπάκι¨, ήρθε η άτυχη στιγμή στο 88΄και έπειτα από ένα κτύπημα σε ¨στημένο¨ φάουλ, έγινε ανατροπή μέσα στην περιοχή και ο Διαιτητής Κατσικογιάννης, έδωσε πέναλτι, με το οποίο η ομάδα της Αγ. Μαρίνας ισοφάρισε σε 2 - 2.
Κορυφαίος της ομάδος μας, αλλά και του αγώνα, ήτανε ο Σταύρος Μυριούνης, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καπρινιώτης ( η νέα μεταγραφή της ομάδος μας ), χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Πρέπει να αναφερθούμε ειδικά στον Γ. Πότση, γιατί έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα στο πόδι του.
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε την μεγάλη συμμετοχή των θεατών ! ! Με μέτριους υπολογισμούς ήτανε πάνω από 200 άτομα.  Βλέπετε έπαιζε ο πρώτος με τον δεύτερο της βαθμολογίας και η χιλιομ. απόσταση μικρή, από τα Γιάννενα.






   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου