Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Επιτέλους, αναβαθμίζεται η παιδική χαρά στο χωριό μας !

Ένα αίτημα πολλών ετών (πάνω από 9 χρόνια !) του χωριού μας, γίνεται πραγματικότητα !
Είχε ξεκινήσει από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και τελικά εντάχτηκε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (του Δήμου Πωγωνίου της 28/01/2019), εγκρίθηκε η μελέτη  "Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Πωγωνίου – ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Έγκριση εκτέλεσης του έργου – έγκριση τρόπου ανάδειξης αναδόχου". ΑΠΟΦΑΣΗ 13. 

Έγινε λοιπόν η προκήρυξη από τον Δήμο (του χωριού μας και σε άλλα 8 χωριά) και σε λίγες ημέρες θα έχουμε την ΝΕΑ παιδική χαρά (στον παλιό χώρο), του χωριού μας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Δημοτική αρχή, που έστω και με κάποια καθυστέρηση (λόγω ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ), κατάφερε να τελειώσει επί τέλους, την παιδική χαρά στο χωριό μας !

Σημ: Να σημειώσουμε την πλήρη αποτυχία (δεν γνωρίζω ποιος και από που ! ! !), στην προσπάθεια να κατασκευαστεί η παιδική χαρά του χωριού μας στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού μας Σχολείου !
Έσκαψαν (πριν από ενάμιση μήνα) για να τοποθετήσουν την παιδική χαρά ! (ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ! βλ φωτο)
Στην συνέχεια (αφού διαπίστωσαν, πως πιθανόν να χρειάζεται ειδική άδεια) το "μετάνιωσαν", έφυγαν και πήγαν στην σημερινή (παλιά θέση στο πηγάδι), άφησαν όμως σκαμμένο τον χώρο στο Δημοτικό Σχολείο ! ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ να χτυπήσουν τα παιδάκια που παίζουν στα διαλείμματα !
Αυτά είναι ανεύθυνα πράγματα !

Στην τελική για να δούμε....
Θα ενδιαφερθεί κανένας για την αποκατάσταση του χώρου ; για να δούμε πότε και πως ! 
ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ - ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ !   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου