Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Πέπη !

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου και το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής, νέοι δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενοι χορογράφοι και νέοι μουσικοί-συνθέτες, συμπράττουν για τη δημιουργία πρωτότυπων έργων που παρουσιάζονται στο πλαίσιο του Megaron Undergound. Οι δύο παραστάσεις που θα δοθούν, αποτελούν την κορύφωση του πρότυπου εκπαιδευτικού προγράμματος Breaking Art, που ολοκληρώθηκε με εργαστήρια συνεργασίας ανάμεσα στη χορογράφο και εκπαιδευτικό Σοφία Μαυραγάνη, στον μουσικό, συνθέτη και ερευνητή νέων μέσων Θάνο Πολυμενέα-Λιοντήρη και σε νεαρούς καλλιτέχνες.
Στις δύο παραστάσεις στο Μέγαρο, επτά καλλιτεχνικά ζεύγη –μέσα από επτά διαφορετικές πρακτικές, επτά διαδικασίες δημιουργίας και σύνθεσης– παρουσιάζουν τα process-based projects τους που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του εντατικού εργαστηρίου.
Συντελεστές :
Χορογράφοι │Ξένια Βλάχου-Κογχυλάκη (GR), Πέπη Ζαχαροπούλου (GR), Νεφέλη Καδιοπούλου-Αστερίου (GR), Μαρίνα Μήλιου (GR), Κλειώ Μόκα (GR), Αλεξάνδρα Τσοτανίδου (GR), Caterina Danzico (ΙT), Eva-Maria Schaller (ΑT), Marianne Tuckman (UK/DE).

Σημ: Η Πέπη Ζαχαροπούλου είναι κόρη του Βαγγέλη Ζαχαρόπουλου και της Θάλειας Βίλλη (Ζαχαροπούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου