Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα με 0 - 2 ( 0 - 1 ) εντός έδρας για την ομάδα μας !

Η ομάδα μας έχασε χθες εντός έδρας, από την ομάδα της Αγ. Μαρίνας με σκορ 2 - 0 ! και τα δύο γκολ τα πέτυχε η φιλοξενούμενη ομάδα, με εύστοχα κτυπήματα πέναλτι ! στο 28΄ και στο 53΄.
Τα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής κ. Μάντζιος, ήταν αυστηρά, ειδικά το δεύτερο ήταν πολύ "τραβηγμένο" ο παίκτης της ομάδας μας - που υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών - είχε τα χέρια του κατεβασμένα ! και όταν η μπάλα χτύπησε επάνω, ο διαιτητής έδωσε αναίτια το πέναλτι.
Όχι πως η ομάδα μας άξιζε κάτι περισσότερο, μπήκε στο γήπεδο πολύ μουδιασμένα, παρασύρθηκε από το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, πού ήταν πολλές φορές σκληρό και "βρώμικο", γενικά η ομάδα μας, φοβήθηκε το παιχνίδι !
Δύο ευκαιρίες είχε η ομάδα μας, μία στο 41΄ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αγ. Μαρίνας και ένα δοκάρι στο 76΄.
Από την ομάδα μας - που σήμερα υστέρησε - διακρίθηκαν οι...Μάριος Κασίμης, Περικλής Μούτας, Αλέκος Μπουτοβίνας (μέχρι τον τραυματισμό του) και Γιάννης Χαρίσης, ο οποίος πάλευε μόνος του στη αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Δ. Γεράκο, Ν. Ναθαναήλ, Κ. Ντέλλα, Μ. Κασίμη, Στ. Μυριούνη, Α. Κλεισούρας (53΄ Θ. Καραγιάννης), Π. Ζενέλης, Αλ. Μπουτοβίνας (73΄ Β. Γκίτσας), Γ. Χαρίσης, Β. Τσαραώσης, Π. Μούτας.

Σημ: Την ερχόμενη αγωνιστική (Σάββατο 30/9) η ομάδα μας παίζει στην Αμφιθέα με την τοπική ομάδα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου