Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο της εκκλησιαστικής επιτροπής Αγίας Παρασκευής

Η εκκλησιαστική επιτροπή, ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν - βοήθησαν στην οργάνωση του πανηγυριού μας, την ημέρα γιορτής της Αγίας Παρασκευής, που είναι και το βασικό πανηγύρι του χωριού μας.

Το πανηγύρι μας και εφέτος στηρίχτηκε στον εθελοντισμό και στις πολλές προσφορές (σχεδόν όλα τα υλικά - προϊόντα, ήταν προσφορές !) φίλων και χωριανών μας !

Πρώτα και πάνω από όλα ευχαριστεί όλους τους συλλόγους του χωριού μας. 

Ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω δωρητές για τις ευγενικές προσφορές τους.
Αναλυτικά:
α) Τους κτηνοτρόφους κ.κ. Λουκά Μπαδήμα, Αθανάσιο Τώνη, Βαγγέλη Μυριούνη, Θεόδωρο Χήτο, Κώστα & Γιάννη Μυριούνη, Γκόγκα Σταύρο, Γιώργο και Χρύσα Οικονόμου, Σπύρο Κούρο, Ηλία Ντεμίρη, Σταύρο Μεντή και Δημήτριο Τσούτσα, για τα κρέατα που πρόσφεραν .
β) Τους κ.κ. Κώστα & Γιάννη Μυριούνη και την κ. Χρύσα Πορίκη, που πρόσφεραν 2 αρνιά για την λαχειοφόρο.

Ευχαριστεί επίσης για τις προσφορές τους...
Τον κ. Αντώνη Ούζα, που ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά μας
Την κα Κωνσταντίνα Λοϊζου - Κίτσιου
Την κα Ευδοξία ( Κίτσα ) Ζυγοκώστα
Την κα Ανθή Βαζάκα, τον κ. Ν. Μάστορα
Τον κ. Νίκο Θεοδοσίου
Τον κ. Αριστοτέλη Βίλλη και Βασίλειο Πορίκη από την Μερόπη (δωρεά βούτυρο)
Την κα Κούλα Ντόκου και Παύλο Ντόκο
Την κα Σοφία Κεσκενίδου και Γιώργο Μπίλη
Τον κ. Πέτρο Μάγκο
Τον κ. Τάκη Κίτσιο

Ευχαριστεί ιδιαίτερα, όλα τα μέλη των παραπάνω συλλόγων και τους κατοίκους του χωριού μας, που βοήθησαν στην συλλογή των κομμένων χόρτων και την περιποίηση του χώρου, καθώς και την νεολαία του χωριού μας που βοήθησαν στην τακτοποίηση του χώρου.
Τον κ. Αθανάσιο Μπαδήμα, τον κ. Βασίλη Σταθόπουλο και τον "παλαίμαχο" Κώστα Τσάτση, για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην κοπή των κρεάτων.
Επίσης ευχαριστεί τον μάγειρα, κ. Παν. Μπούμπα. για το ωραιότατο φαγητό που ετοίμασε, τις κ.κ. Αλεξάνδρα Μάγκου, Ελένη Γκουρομέτσιου, Αρετή Πάντου, Λευκοθέα Μάγκου, Αναστασία Δεληγιάννη και Κατερίνα Τάτση, για την προετοιμασία στην "κουζίνα".
Επίσης τις γυναίκες του χωριού μας για τις πίτες που έφτιαξαν, την νεολαία του χωριού μας για το σερβίρισμα και γενικά για την βοήθεια που προσέφεραν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην όλη προετοιμασία.
Τον Δήμο και ιδιαίτερα το τοπικό δημοτικό συμβούλιο και τον τοπικό αντιδήμαρχο, που διέθεσε το λεωφορείο για την μεταφορά των κατοίκων και το δημοτικό αυτοκίνητο για την μεταφορά διαφόρων πραγμάτων.
Τέλος ευχαριστεί όλους τους φίλους και χωριανούς, που παρευρέθηκαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους στο πανηγύρι μας.

Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανά ανταμώσουμε, στο πανηγύρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου