Σάββατο 6 Μαΐου 2017

"Σφαγή" και ήττα με 1 - 0, για την ομάδα μας !

Διαιτητική σφαγή, κατά της ομάδας μας στον αγώνα μπαράζ, που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Κρανούλας. 
Η ομάδα μας έπαιξε με την ομάδα του ΠΑΟ Κρύας και ο διαιτητής Τάσης διαμόρφωσε σε μεγάλο ποσοστό το σκορ υπέρ της ομάδας της Κρύας ! 1) Δεν έδωσε 2 καθαρά πέναλτι υπέρ της ομάδας μας !  2) σφύριζε ότι του έλεγαν οι παίκτες της Κρύας, φάουλ φώναζαν, φάουλ έδινε ! οφσάιντ του έλεγαν οφσάιντ έδινε ! πέναλτι φώναζαν, πέναλτι έδινε ! και τους το έδωσε (ήταν πραγματικά "κάλπικο" !), χωρίς όμως να λάβει υπ΄ όψιν τον τερματοφύλακα της ομάδας μας που το απέκρουσε (κάνοντας διπλή απόκρουση !) 3) ανέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα (σε όλο τον αγώνα) των παικτών της Κρύας, ο Πάρις Ζενέλης και ο Αλέξανδρος Μπουτοβίνας, έφαγαν πολύ "ξύλο" !
Προφανώς "κάποιοι" δεν θέλουν οι ομάδες της περιφέρειας να πάνε στην παραπάνω κατηγορία, ίσως γιατί το Δελβινάκι τους πέφτει πολύ μακριά !
Ελπίζουμε να υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας και να αξιολογήσει όπως πρέπει τον κ. Τάση ! Γιατί δεν είναι δυνατό να "παίζει" κανένας με το πάθος, τις φιλοδοξίες και τον "έρωτα για μπάλα", του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Τώρα στα αγωνιστικά...
Ο αγώνας ξεκίνησε και στο πρώτο ημίχρονο είχε μια ελαφρά υπεροχή, η ομάδα του ΠΑΟ Κρύας.
Στο 7΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης μετά από μπαλιά του Πάρι Ζενέλη σούταρε με τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 37΄ ο διαιτητής μετά από φωνές των παικτών του ΠΑΟ Κρύας, έδωσε πέναλτι σε βάρος της ομάδος μας, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε διπλή απόκρουση και κράτησε το 0 - 0, για να κλείσει με αυτό το σκορ το πρώτο ημίχρονο !
Στο δεύτερο ημίχρονο, από την αρχή η ομάδα μας φάνηκε πως ήταν καλύτερη και ζητούσε το γκολ.
Στο 52΄ ο Π. Ζενέλης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν με ωραίο σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Κρύας να κάνει θεαματική επέμβαση. Στο 59΄ η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 1 - 0 !
Στο 72΄ η μπάλα βρήκε καθαρά το χέρι αμυντικού της ομάδας της Κρύας αλλά ο διαιτητής Τάσης αρνήθηκε το καθαρό πέναλτι ! στο 77΄ η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Θ. Δήμο.
Στο 79΄ έγινε πάλι ανατροπή μέσα στην περιοχή της ομάδας της Κρύας, πάλι ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Η πίεση και η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν εμφανής και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με τους Αλ. Μπουτοβίνα, Π. Ζενέλη, Β. Τσαραώση και Η. Φορτούνη.
Τελικά το παιχνίδι έληξε με 1 - 0 υπέρ της ομάδας της Κρύας !
Γενικά η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη και εδικαιούτο κάτι πολύ περισσότερο από την ήττα !
Από την ομάδα μας, ήταν όλοι τους υπέροχοι (ειδικά στο β΄ ημίχρονο), αλλά ο Αλέξης Μπουτοβίνας και Πάρις Ζενέλης (παρά το "ξύλο" που έφαγαν), ήταν κορυφαίοι του γηπέδου!

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα (ούτε στην Β΄ Εθνική να ήμασταν !), στην πλειοψηφία τους, φίλοι της ομάδας μας.

Σημ: Την Τετάρτη 10 Μαΐου στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα μας παίζει με την ομάδα του Παρακάλαμου !












Βίντεο το δοκάρι της ομάδας μας (77΄ Θ. Δήμος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου