Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Το συγκινητικό μήνυμα κυνηγού που τραυματίστηκε στο Δελβινάκι !

Από το EpirusPost.gr

«Τώρα πλέον που βρίσκομαι στην πορεία ανάρρωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από το ΕpirusPost.gr όλους τους Ηπειρώτες γνωστούς και άγνωστους για το ειλικρινές ενδιαφέρον για την περιπέτεια μας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ορισμένα άτομα και υπηρεσίες.
Αρχικά τον καλό μου φίλο Θανάση Βοδίνο από το Δελβινάκι, Ένα «ευχαριστώ» και στα παιδιά από το Α. Τ. Δελβινακίου για την επαγγελματική όσο και ανθρώπινη αντιμετώπιση του συμβάντος και ελπίζω το ενδεχόμενο κατάργησης του εν λόγω Αστυνομικού Τμήματος να είναι ένα κακόγουστο αστείο και να συνεχίσει την λειτουργία του και την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών.
Όσον αφορά την εισαγωγή και τη νοσηλεία μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στην Οφθαλμολογική Κλινική για 7 ημέρες, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, από τους νοσηλευτές μέχρι τον Διευθυντή, τον κ. Γ. Κίτσο, και να τους συγχαρώ για το έργο τους».
Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα που απευθύνει ο κ. Κώστας Αλαφούζος, ο οποίος πριν από ένα μήνα περίπου, τραυματίστηκε στη διάρκεια κυνηγιού, στην περιοχή του Δελβινακίου.

Ο τραυματισμός μάλιστα έγινε από τον πυροβολισμό φίλο του, με τον οποίο κυνηγούσαν παρέα.
Δύο σκάγια τον βρήκαν στο μάτι, στάθηκε όμως τυχερός, αφού δεν έχασε την όρασή του.
Η περιπέτεια του Κώστα και της παρέας του, στο Δελβινάκι, παρουσιάζεται εκτενώς από το «Έθνος- Κυνήγι», από όπου και η φωτογραφία.
Αξιοσημείωτο είναι το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος προς όλους τους συναδέλφους του:
«Πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και να χρησιμοποιούμε τα ειδικά γυαλιά που προστατεύουν τα μάτια ακόμη και από τα κλαδιά. Γυαλιά είχα, αλλά έλεγα ότι δεν χρειάζεται να τα φορέσω.
Αν τα είχα φορέσει, θα είχα αποφύγει τα δύο σκάγια που έχουν βρεθεί πίσω από τον δεξιό βολβό του ματιού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου