Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Νίκη με 4 - 0 ( 1 - 0 ), για την ομάδα μας !

Σε έναν αγώνα, στον οποίο θα μπορούσε να είχε χάσει η ομάδα μας, τελικά κατάφερε να κερδίσει με 4 - 0, την ομάδα της Αμφιθέας. Η ομάδα μας έκανε το 1 - 0 στο 7΄ με τον Λευτέρη Μπάγια και με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο. Η ομάδα της Αμφιθέας, στο Α΄ ημίχρονο ήτανε καλύτερη και θα μπορούσε άνετα να ισοφαρίσει (έδιωξε στο 29΄ ο Σ. Μυριούνης πάνω από την γραμμή του τέρματος ) και να προηγηθεί στο σκορ, έχοντας και ένα δοκάρι ! Ίδια εικόνα και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, μέχρι και το 70΄ ( στο 67΄η ομάδα της Αμφιθέας είχε δεύτερο δοκάρι ).
Στο σημείο αυτό ο Λ. Μπάγιας,  αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι επάνω του ! Στο 71΄ έδωσε έτοιμο γκολ στον Η. Φορτούνη, που έκανε το 2 - 0, στο επόμενο λεπτό πάλι ο Λ. Μπάγιας έκανε το 3 - 0 και στο 86΄ περνώντας 4 παίκτες της Αμφιθέας, έκανε το 4 - 0, κάνοντας το χατ τρικ !
Κορυφαίος της ομάδος μας ο Λευτέρης Μπάγιας, τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Στ. Μυριούνης, ο Στρ. Καπρινιώτης και στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Μπαλαζία.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας - λόγω τραυματισμών - έπαιζε και παίζει με πολλές ελλείψεις
( βλ. Β. Τσαραώση, Κ. Ντέλλα, Λ. Ναθαναήλ, Γ. Καψάλη κλπ.).

Η ομάδα μας έπαιξε με τους..
Σ. Μπαλαζία, Σ. Μυριούνη, Γ. Καρδάση, Ε. Καπρινιώτη, Κ. Κώστα (60΄ Κ. Ναθαναήλ), Δ. Μαγκλάρας, Ε. Μπάγιας, Σπ. Πάντος (77΄ Π. Πάντος). Π. Ζενέλης ( 84΄ Θ. Βλάχος), Η. Φορτούνης, Α. Μπαλαζία.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου