Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Νέα* από την ομάδα μας !

Με νέο προπονητή τον Γιώργο Πότση, ο οποίος μετά από μια πολύχρονη ενασχόληση του ως παίκτης αρκετών ομάδων, αποφάσισε φέτος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (η τελευταία του χρόνια ως παίκτης ήταν πέρυσι στην ομάδα μας) και να ασχοληθεί με την προπονητική, με την διοίκηση της ομάδας μας να του δίνει αυτή την ευκαιρία, τιμώντας έτσι τα όσα έχει προσφέρει ως παίκτης.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα μας απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ παρέμεινε στην ομάδα η παλιά φρουρά, για να βοηθήσει ώστε να κάνουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι μεταγραφές του Πωγωνάτου είναι οι εξής:

Κώστας Ντέλλας (αμυντικός-Καλπάκι), Θέμης Βλάχος (αμυντικός-ΑΕ Γιάννενα), Αλέξανδρο Σούλιο (επιθετικός-ΑΕ Γιάννενα), Ηλίας Φουρτούνης (επιθετικός-ΠΑΣ Κράψης), Αγκιμ Μπαλατζία (μεσοεπιθετικός-ΠΑΣ Κράψης), Γιώργος Καψάλης (μέσος-Καλπάκι), Γιάννης Καραμπίνας (αμυντικός-Λογγάδες), Σεβαστιανός Μπαλατζία ( τερματοφύλακας-Καμποχώρια), Κώστας Κώστας (μέσος-Βαρυάδες), Σπύρος Πάντος (μεσοαμυντικός-Αγρ.Αστ. Άνω Καλαμά), Δημήτρη Μαγκλάρα (ελεύθερος), εκδόθηκαν και δύο καινούργια δελτία στους Κώστα Μαγκλάρα και Γιάννη Γιαριτζόγλου, ενώ οι μεταγραφές σύμφωνα με την διοίκηση δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί όλες τις ομάδες από όπου πήραν τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και εύχονται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Στα μέχρι τώρα φιλικά η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από Σερβιανά (3-0) και Κ 17 (3-1), ενώ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κατσικά.

* Έγινε επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μας, σε διάφορα αθλητικά bloggs !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου