Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Χωρίς Ασθενοφόρο !

Το Κέντρο Υγείας του χωριού μας, έμεινε χωρίς ασθενοφόρο !
Όλα ξεκίνησαν πριν 20 περίπου ημέρες, όταν πηγαίνοντας να παραλάβει ασθενή, ξέφυγε από την πορεία και ανατράπηκε !
Από τότε και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, το Κέντρο Υγείας του χωριού μας έμεινε χωρίς ασθενοφόρο !
Σήμερα , τόσες μέρες μετά , η περιοχή του Δελβινακίου καλύπτεται από το ΕΚΑΒ Δολιανών.

"Όταν το ασθενοφόρο όμως του ΕΚΑΒ Δολιανών βρίσκεται σε περιστατικό, η ευρύτερη περιοχή μένει ακάλυπτη και θα πρέπει να ξεκινήσει ασθενοφόρο από τα Γιάννενα αν παρουσιαστεί επείγουσα ανάγκη "εξήγησε μιλώντας στο epirus-tv-news , ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφ. κ.Πέτρος Βασιλείου.
Όπως τόνισε ο κ. Π. Βασιλείου 
"για το λόγο αυτό από την πρώτη ημέρα ζητήσαμε να διατεθεί το ένα από τα δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ Κόνιτσας , ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στο Κ.Υ Δελβινακίου τουλάχιστον για την καλοκαιρινή σεζόν"
Ο κ.Βασιλείου , δεν έκρυψε όμως την απογοήτευσή αλλά και την ανησυχία του , καθώς μέχρι στιγμής η υπόθεση εκκρεμεί ....και συνέχισε 
"Περιμένουμε ακόμη την έγκριση από την ΥΠΕ Πάτρας , (Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας , με έδρα την Πάτρα) όπου και υπάγονται όλα τα Κ.Υ
Απευθύνουμε έκκληση για την επίσπευση της διαδικασίας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου , καθώς μέριμνα του ΕΚΑΒ είναι να σώζει ανθρώπινες ζωές και να φροντίζει να μην υπάρχουν περιοχές ακάλυπτες , για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα περιστατικά , στην μέση μάλιστα της τουριστικής περιόδου"υπογράμμισε στο epirus-tv-news ο κ.Πέτρος Βασιλείου !

Σημ : Ενώνουμε και εμείς την φωνή μας, με αυτή του κ. Βασιλείου, για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, πριν είναι αργά και θρηνήσουμε ζωές ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου