Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ισοπαλία 2 - 2 ( 0 - 1 ) για την ομάδα μας με την Κόνιτσα !

Παρόλο που έπαιζε με αρκετές ελλείψεις ( Γ. Πότσης, Κ. Ναθαναήλ), η ομάδα μας παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή ! στον αγώνα με την ομάδα του Πίνδου Κόνιτσας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα χάνοντας δυο κλασικές ευκαιρίες με τους Π. Ζενέλη και Γ, Σιώτα, για να ανοίξει το σκορ ! Στο 7΄ όμως, μετά από λάθος όλης της αμυντικής γραμμής, που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και μετά από κόντρες έφτασε σε παίκτη της Κόνιτσας που έγραψε το 1 - 0. Στο 36΄ η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από φοβερό και αριστοτεχνικό σουτ του Βαγ. Τσαραώση, η μπάλα τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας της Κόνιτσας.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι μετά από λάθος της άμυνας μας ( δόθηκε η μπάλα σε αντίπαλο παίκτη ), η ομάδα της Κόνιτσας πέτυχε στο 64΄ και δεύτερο γκολ κάνοντας το 0 - 2 ! Από εκεί και μετά η ομάδα μας πίεσε και στο 66΄ είχε πάλι δοκάρι με τον Στ. Μυριούνη, στο 70΄ όμως έκανε το 1 - 2 με τέρμα που πέτυχε ο Στ. Μυριούνης και στο 84΄ έκανε το 2 - 2 με τον Γρ. Σιώτα και θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να πάρει το παιχνίδι, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες !
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι Β. Τσαραώσης, Σ. Μυριούνης, Γρ. Σιώτας, Λ. Ναθαναήλ, Π. Ζενέλης και Θ. Δήμου.
Η διαιτησία των κ.κ. Ντάρα Β., Κύρου Χ. και Μπαδήμα Μ. αρκετά καλή !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Μυριούνης, Καλές, Ναθαναήλ Λ., Καπρινιώτης, Δήμος, Δήμου, Σιώτας, Τσαραώσης, Ζενέλης (85΄Μπάγιας), Νταλιάνη.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου