Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Άδικη ισοπαλία 2 - 2 ( 2 - 1 ), για την ομάδα μας !

Ισοπαλία 2 - 2 έφερε σήμερα στο γήπεδό μας η ομάδα μας, με έναν σαφώς κατώτερο αντίπαλο, την ομάδα του Καλπακίου. Το άδικο είναι στο "παίξιμο" του διαιτητή κ. Σταματελόπουλου, ο οποίος "έσπρωχνε" συνέχεια την ομάδα του Καλπακίου να μπει στην περιοχή μας ! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καλπακίου κέρδισε 17 φάουλ έναντι 4 της ομάδος μας !
Σημασία έχει το γεγονός πως η ομάδα μας ήτανε σαφώς καλύτερη από την ομάδα του Καλπακίου και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.
Η διαιτησία ήταν επιεικώς απαράδεκτη, τα είπαμε και στην αρχή ! Ίσως φταίει και ο ορισμός του διαιτητή από την ΕΠΣΗΠ, που εάν δεν κάνω λάθος, κατάγεται από γειτονικό προς το Καλπάκι χωριό ! εάν λέω πάλι δεν κάνω λάθος ! δεν ξέρω όμως αν αυτό λέει κάτι !
Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός, πως παρότι ο επόπτης ( τον ρώτησα επανειλημμένα γιατί ήμουνα κοντά του ), σημείωσε πεντάλεπτη καθυστέρηση ( τραυματισμός τερματοφύλακα φιλοξενούμενης ομάδος ), ο διαιτητής κράτησε 13΄ καθυστέρηση ! ίσως για να ισοφαρίσει η ομάδα του Καλπακίου, κάτι που έγινε και αμέσως μετά την ισοφάριση, σφύριξε την λήξη του αγώνα !

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, προηγήθηκε στο 13΄ με τον Π. Ζενέλη για να δεχτεί την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό και να προηγηθεί με 2 - 1 στο 17΄ με τον Β. Τσαραώση για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας "έκλεισε" κυριολεκτικά την ομάδα του Καλπακίου, κάτι που δεν "άρεσε" στον Διαιτητή, ο οποίος με τον "τρόπο του" ανέβασε την ομάδα του Καλπακίου και με το "ζόρι" να μας ισοφαρίσει ! Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, την έχασε ο Γ. Παπάζης στο 85΄ που θα έκανε το 3 - 1 και θα "τελείωνε" τον αγώνα !

Καλύτερος από την ομάδα μας ο Θάνος Δήμος και ακολούθησαν οι....Τσαραώσης, Πότσης, Σιώτας, Πέτρου, Καπρινιώτης, χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι. ΜΠΡΑΒΟ παιδιά, με τέτοιες εμφανίσεις το μέλλον της ομάδος μας θα είναι σίγουρα καλύτερο !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Μυριούνης, Καλές, Λ. Ναθαναήλ, Πότσης, Καπρινιώτης, Δήμου (74΄ Παπάζης), Δήμος (90΄ Βαρτζιώτης), Σιώτας, Τσαραώσης (Κ. Ναθαναήλ), Ζενέλης.

Σημ: Εμείς ρακί δεν πίνουμε ( όπως μας είπανε στο τέλος της συνάντησης, "στελέχη" της ομάδος του Καλπακίου, "δεν πάτε να ποιείτε κανα ρακί" μας είπανε επί λέξη ) !

κ.κ. ξέρετε το γιατί δεν πίνουμε ; για να βλέπουμε τα πράγματα ΚΑΘΑΡΑ ! και τα βλέπουμε !
και ο νοών νοείτω !

Πάντως ευχή όλων μας (εμάς τουλάχιστον !) είναι στο τέλος να σωθούν και οι δυο ομάδες !


Ακολουθούν φωτό
σε λιγάκι και τα βίντεο από τα δυο γκολ της ομάδος μας !










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου