Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Αναγέν. Κεφαλοβρύσου - Α.Ε.Δελβινακίου "Πωγωνάτος" 1 - 4 ! ( 0 - 2 )

Μεγάλη νίκη με 4 - 1 και άνοδο στην Α΄κατηγορία ( σε συνδυασμό με την ήττα του Ασβεστοχωρίου ), πέτυχε η ομάδα μας στο Κεφαλόβρυσο με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση. Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ( αέρας κρύο ). Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο, το Κεφαλόβρυσου όμως έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 36΄ έγινε το 1 - 0 για την ομάδα μας από τον Λέανδρο Ναθαναήλ, για να κάνει το 2 - 0 ο Λευτέρης Μπάγιας στο 38΄ και να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στην επανάληψη και στο 67΄ έγινε το 0 - 3 πάλι με τον Λ. Μπάγια. Στο 74΄ η ομάδα του Κεφαλόβρυσου μείωσε σε 3 - 1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό είχε δοκάρι και ενώ το Κεφαλόβρυσο πίεζε για να πετύχει το δεύτερο γκολ και ίσως την ισοφάριση, η ομάδα μας "ξύπνησε", ξαναπήρε τα ηνία, έχασε μοναδικές ευκαιρίες και στο 90+ πέτυχε το 4 - 1 με τον Βαγγέλη Τσαραώση.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εμφάνιση, για την νίκη, αλλά και για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Αξίζουν όμως και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεφαλόβρυσου, που όχι μόνο δεν παράτησε τον αγώνα, αλλά έπαιξε στα ίσα, ίσως λίγο περισσότερο δυνατά, πίεσε σε όλο τον αγώνα, έχασε ευκαιρίες είχε δοκάρια, αλλά τι να κάνουμε η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια.
Κορυφαίος για την ομάδα μας, ο Βαγγέλης Τσαραώσης και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Στρ. Καπρινιώτης, Θάνος Δήμου, Κώστας Ναθαναήλ και Λέανδρος Ναθαναήλ.
Να σημειώσουμε την απουσία, των δύο βασικότερων παικτών από την ομάδα μας, του Χρήστου Βαρτζιώτη και του αρχηγού Γιώργου Πότση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδος μας ( βασικούς και αναπληρωματικούς ), στο τεχνικό επιτελείο κ.κ. Παναγιώτη Κάππη και Δημήτριο Μπάγια, στην διοίκηση της ομάδος που με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Τσαραώση, ήταν συνέχεια κοντά στην ομάδα, σε δύσκολες και εύκολες καταστάσεις και σε όλους, όσους βοήθησαν με τον έναν η άλλον τρόπο την ομάδα μας.  
Ραντεβού στης 27 Απρίλη, στην φιέστα, στο Δελβινάκι. Όπου θα γίνει χαμός ! Γιατί αυτό που πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, είναι πολύ μεγάλη τιμή για το χωριό μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ 








  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου