Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοπόρος πάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας !

Μπράβο, μπράβο, μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας για την αξιόλογη πρωτοβουλία που πήρε ( για πρώτη φορά στην περιοχή μας ! ).
Πλαστικά καπάκια για αναπηρικά αμαξίδια
Το ερώτημα είναι ...Υπάρχει αξία σε ένα πλαστικό καπάκι από ένα μπουκαλάκι νερού η αναψυκτικού η απορρυπαντικού η χυμών η λαδιού η γάλακτος η οτιδήποτε καπάκι πλαστικό που βιδώνει ;

Ναι υπάρχει και πολύ μεγάλη μάλιστα.
Γιατί όταν συγκεντρωθούν πολλά, τότε θα βοηθηθεί ένας συνάνθρωπό μας με αναπηρία, να αποκτήσει καροτσάκι αναπηρικό.
Για τον σκοπό αυτό ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας, ήρθε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας  ( ΣΑμΣΚΠ ) που σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας, προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια τα οποία στην συνέχεια θα δοθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης η οποία θα τα παραλάβει και αφού κάνει καταμέτρηση   ( ζύγιση ) και αφού μαζευτεί η επιθυμητή ποσότητα, αντί χρημάτων θα δωρήσει ένα αναπηρικό αμαξείδιο.

" Ένα καπάκι για την Μαρίνα" 
Αυτήν την στιγμή μεγάλη ανάγκη έχει η Μαρίνα Κρασσακοπούλου. 
Το 1995 η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι αφού τότε που ήτανε Φοιτήτρια, είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν το λεωφορείο της γραμμής Ακαδημίας - Ζωγράφου παρέσυρε και τραυμάτισε όσα άτομα περίμεναν στο στέγαστρο της στάσης. Ανάμεσά τους και η Μαρίνα. Δεν έφτανε αυτό, λίγο καιρό αργότερα της διαγνώστηκε Σκλήρυνση κατά Πλάκας, που επιδείνωσε περισσότερο την ήδη βεβαρημένη κατάστασή της. 
       
Με την πρωτοβουλία αυτή του Πολιτιστικού μας Συλλόγου θα συμβάλουμε και εμείς στην απόκτηση αυτού του αμαξειδίου, για την Μαρίνα.
kapakia-eksw.JPG
Για τον σκοπό αυτό ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα ορίσει σημεία συλλογής στο χωριό μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου