Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Νίκη με 2 - 1 (1 - 0) και στα μπαράζ ανόδου, για την ομάδα μας !

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα (με ψιλή βροχή και αρκετό κρύο), η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 2 - 1 την ομάδα του Ροδοτοπίου και έτσι τελειώνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα, τυπικά έχει ακόμα έναν αγώνα που δεν θα γίνει (αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα η ομάδα της Περιβλέπτου), ανέβηκε στην τέταρτη θέση και διεκδικεί σε αγώνες μπαράζ, την  άνοδο στην Α΄ Κατηγορία !
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και δυνατό. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 16΄ με ωραίο γυριστό πλασέ του Γιάννη Χαρίση και έκλεισε με  1 - 0 το ημίχρονο. 
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε στο 47΄ σε 1 - 1 και στο 49΄ η ομάδα μας μετά από κόρνερ του Κώστα Ντέλλα και ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, προηγήθηκε στο σκορ με 2 - 1, από εκεί και μετά η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να ισοφαρίσει αλλά και η δική μας ομάδα έψαξε το τρίτο γκολ χωρίς επιτυχία. 
Τελικό σκορ 2 - 1 για την ομάδα μας και στα μπαράζ ανόδου !
Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανένας, ήταν όλοι τους υπέροχοι !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Ντόντης, Κ. Ντέλας, Μ. Κασίμης, Στρ. Καπρινιωτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας (82΄ Βασάκος), Β. Τσαραώσης, Αλ. Μπουντουβίνας, Κ. Κόντος (69΄ Ζενέλης)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου