Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Νίκη με 2 - 1 (1 - 0) εντός έδρας, για την ομάδα μας !

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση, η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Π.Α.Σ. Αλμυρού Βουνοπλαγιάς με σκορ 2 - 1 !
Το σκορ άνοιξε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 8΄ ο Γιάννης Χαρίσης (βλ. βίντεο). Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα μας έχασε 3 - 4 κλασικές ευκαιρίες - με τους Γ. Χαρίση και Λευτέρη Μπάγια - για να διπλασιάσει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας ( Δημ. Κολιός) έδειξε την μεγάλη του κλάση ! Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1 - 0 για την ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βουνοπλαγιάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 - 1 και χρειάστηκε να φθάσουμε στο 79΄ για να πετύχει η ομάδα μας το νικητήριο τέρμα με τον Β. Τσαραώση.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Μάριος Κασίμης, Στ. Μυριούνης και ο πάντα μάχιμος Λευτέρης Μπάγιας και από την φιλοξενούμενη ομάδα διακρίθηκε με...διαφορά ο τερματοφύλακας Δημ. Κολιός.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Βασάκος (67΄ Ραφ. Ντόντης), Κ. Ντέλλας, Μ. Κασίμης (87΄ Κ. Κόντος), Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας, Β. Τσαραώσης, Γ. Χαρίσης, Β. Γκίτσας, Θ. Γιώργας (46΄ Αλ. Μπουτοβίνας).

Σημ : Την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 3 Απριλίου) η ομάδα μας παίζει στο Ροδοτόπι με την ομάδα της Δόξας Αναργύρων. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3 - 1.

Βίντεο το πέναλτι που προηγήθηκε η ομάδα μας.



Και φωτό...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου