Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη με 3 - 2 εντός έδρας, για την ομάδα μας !

Σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστής ήταν ο κρύος (πολύ κρύος !) αέρας, η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Αστέρα Αμφιθέας, με σκορ 3 - 2 !
Η ομάδα μας προηγήθηκε ( 1 - 0 ) στο 7΄ με τον Βαγγέλη Τσαραώση, στο 30΄ ο Γιάννης Χαρίσης έκανε το 2 - 0 και στο 37΄ ο Λευτέρης Μπάγιας έκανε το 3 - 0, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως ο αέρας στο Α΄ ημίχρονο ήταν υπέρ της ομάδος μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο που οι ομάδες άλλαξαν τέρματα, ο αέρας ήταν υπέρ της ομάδας της Αμφιθέας, η οποία κατάφερε να μειώσει σε 3 - 1 (57΄), στο 63΄ και στο 74΄ η ομάδα μας έχασε κλασικές ευκαιρίες (με τον Γ. Χαρίση και τον Θ. Γεώργα, για να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 80΄ η ομάδα της Αμφιθέας έκανε το 3 - 2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι....Μάριος Κασίμης, Στ. Μυριούνης και Στρ. Καπρινιώτης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Κ. Γκόγκος, Κ. Βασάκος (65΄ Ραφαήλ Ντότης), Κ. Ντέλλας, Μ. Κασίμης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας, Β. Τσαραώσης, Γ. Χαρίσης, Μ. Στεφάνου, Κ. Κόντος (57΄ Θ. Γιώργας).

Σημ : Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας με την ομάδα της Α.Ε. Λαψίστας. Αγώνας πρώτου γύρου 1 - 1, στο χωριό μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου