Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Νέα από το Λαογραφικό μας μουσείο !

Νέα επίσκεψη στο Λαογραφικό μας Μουσείο

Ένα γεμάτο λεωφορείο με εκδρομείς από την Πάτρα (του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων), επισκέφτηκαν το χωριό μας. Κατά την επίσκεψή τους επισκέφτηκαν την εκκλησία και το λαογραφικό μας μουσείο, όπου έμειναν κυριολεκτικά κατενθουσιασμένοι από τα εκθέματα, αλλά και γενικά από την φύση και το τοπίο του χωριού μας.

Σημ: Η εκδρομή, διοργανώθηκε από το γραφείο γενικού τουρισμού, κ. Γεωργαντά ! ο οποίος αγαπάει πραγματικά το χωριό μας (τον ευχαριστούμε πολύ γιαυτό) και γενικά την περιοχή μας !







Ο κ. Α. Γεωργαντάς  γράφει στο fb, έχει και δυο φωτογραφίες του χωριού μας !

Επίσκεψη στο Δελβινάκι Πωγωνίου Ιωαννίνων με το σπουδαίο σχολείο χωρισμένο σε Παρθεναγωγείο και αρρεναγωγείο Και φυσικά το σήμα κατατεθέν το ρολόι του χωριού και ο μεγάλος Πλάτανος φυσικά έχει να δείξει πάρα πολλά το χωριό αυτό με το Λαογραφικό του μουσείο και άλλα για αυτό θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τις επισκέψεις σε αυτά τα χωριά στα ακριτικά χωριά γιατί στο τέλος Θα τα χάσουμε εμπρός λοιπόν να βάλουμε πλώρη να ενισχύσουμε τον τόπο μας κερδισμένοι θα βγούμε δεν θα χάσουμε η πατρίδα μας είναι η ζωή μας είναι τα ήθη και έθιμά μας είναι ο ήλιος και ο καθαρός αέρας που αναπνέουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου