Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη νίκη με 6 - 1 (3 - 0) για την ομάδα μας !

Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ. με σκορ 6 - 1 !
Ο αγώνας ξεκίνησε με δυο φανταστικές αποκρούσεις στο 6΄ και στο 7΄, από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Δ. Γεράκο, σε σουτ των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο 28΄ ο Στ. Μυριούνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Β. Τσαραώση  (βλ.βίτεο 1), στο 32΄ ο Ν. Ναθαναήλ έκανε το 2 - 0 για την ομάδα μας (πιθανότατα να ήταν σε θέση οφσάιντ !), στο 37΄ ο Π. Μούτας έκανε το 3 - 0 με ωραίο σουτ (βλ. βίντεο 2) στο 39΄ πάλι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Στο 49΄ ο Γιάννης Χαρίσης έκανε το 4 - 0 με ωραίο πλασέ μετά από φάουλ του Κ. Ντέλλα (βλ βίντεο 3). Στο 66΄ο Π. Ζενέλης έκανε το 5 - 0 , μετά από ωραίο συνδυασμό όλης της ομάδας μας (βλ. βίντεο 4)! Στο 74΄ η ομάδα του ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 5 - 1 με ένα έξοχο γκολ (σουτ ψηλοκρεμαστό από 35 μέτρα) που δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας. Στο 84΄ η ομάδα μας έκανε το 6 - 1 πάλι με τον Ν. Ναθαναήλ που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την ομάδα μας εκτός του Δ. Γεράκου, διακρίθηκαν και οι...Α. Μπαλατζία, Β. Τσαραώσης, Π. Μούτας και Ν. Ναθαναήλ.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Δ. Γεράκο, Ν. Ναθαναήλ, Κ. Ντέλλα, Στρ. Καπρινιώτης, Π. Μούτα, Στ. Μυριούνης (67΄ Γ. Μπούρης), Β. Τσαραώσης, Π. Ζενέλης (69΄ Γ. Τσίγκας), Γ. Χαρίσης, Α. Μπαλατζία, Θ. Καραγιαννης (58΄ Ευθ. Αναστασιάδης).







το πρώτο γκολ της ομάδα μας


Το τρίτο γκολ της ομάδα μας



Το τέταρτο γκολ της ομάδας μας,


Το πέμπτο γκολ της ομάδας μας,



Την ερχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας παίζει στα Γιάννενα, με την ομάδα του Απείθαρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου