Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Νίκη εκτός έδρας, με 3 - 1 ( 1 - 0 ) για την ομάδα μας !

Χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα, η ομάδα μας νίκησε στο γήπεδο Νεοχωρίου, την ομάδα του Αετού Πρωτόπαπα με σκορ 3 - 1 !
Παρά τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο, η ομάδα μας προηγήθηκε στο 20΄ με ωραία κεφαλιά -ψαράκι- του Βαγγέλη Τσαραώση (βλ. βίντεο) και να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ η ομάδα μας μετά από ωραίο συνδυασμό των Κ. Ναθαναήλ, Β. Τσαραώση και τελικό αποδέκτη τον Ηλία Φορτούνη, έκανε το 2 - 0!.  Στο 65΄ η ομάδα του Πρωτόπαπα μείωσε σε 2 - 1 και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση ! Παρόλα αυτά η ομάδα μας κατάφερε στο 90΄ να πετύχει το τρίτο γκολ με τον Β. Τσαραώση, ήταν ένα παλικαρίσιο γκολ ! "κλέψιμο - τσίμπημα" της μπάλας, από τον αμυντικό και τερματοφύλακα !.
Η ομάδα μας, με λίγο περισσότερη προσπάθεια και με μεγαλύτερη προσοχή, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον άλλα 3 τέρματα ( δεν μας δόθηκαν 2 καθαρά πέναλτι !), σε έναν αντίπαλο που πιθανότατα να έπαιζε σήμερα το τελευταίο του χαρτί, για την παραμονή στην κατηγορία !
Καλύτερος από την ομάδα μας - αλλά και του γηπέδου - ο Βαγγέλης Τσαραώσης, πολύ καλή παρουσία και του Κ. Κώστα, του Στ. Μυριούνη, Γ. Μπράμι και του Ηλία Φορτούνη !
Η ομάδα μας έπαιξε με τους ...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα, Στ. Μυριούνη, Κ. Ντέλλα, Κ. Ναθαναήλ (Γ. Καρδάση), Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Μπράμι, Π. Ζενέλη (Λ. Μπάγια), Γ. Παπάζη, Ηλ. Φορτούνη ( Β. Κατσαβριά), Β. Τσαραώση

Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας παίζει εντός έδρας, με την ομάδα του Ροδοτοπίου. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε χάσει με 5 - 1 στο Ροδοτόπι.







Βίντεο, το πρώτο γκολ της ομάδος μας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου