Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Νίκη εκτός έδρας, με 2 - 0 ( 0 - 0 ) για την ομάδα μας !

Μετά από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η ομάδα μας κέρδισε (στο γήπεδο της Ασφάκας), την ομάδα του Πανζαγορισιακού με 2 - 0 !
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές, δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία ! 
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Π. Ζενέλη, η ομάδα μας ανέβασε λίγο την απόδοσή της, ίσα για να μπορέσει να πάρει το "τρίποντο" ! Το κατάφερε στο 68΄ χάρις σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι, από τον Β. Κατσαβριά, το πέναλτι κέρδισε ο Λ. Μπάγιας.
Η ομάδα μας έκανε το 2 - 0, στο 85΄ με ωραίο πλασέ του Λ.Μπάγια !
Να σημειωθεί πως η γηπεδούχος ομάδα του Πανζαγορισιακού, έπαιζε από το 6΄ με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού, ενός νεότατου παίκτη και δεν είχε άλλο νεαρό να τον αντικαταστήσει ( το λέει ο κανονισμός !).
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Λ. Μπάγιας, Κ. Κώστας (δεν άφησε τον Π. Θανασιά - πρώην παίκτη μας - να πάρει "αναπνοή" !), Στ. Μυριούνης, Κ. Ντέλλας και Β. Κατσαβριάς.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους ..
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστας, Κ. Ντέλλας, Γ. Παπάζης (79΄ Γ. Καρδάσης), Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας, Γ. Μπράμι, Ηλ. Φορτούνης, Β. Κατσαβριάς (89΄ Δ. Μαγκλάρας), Α. Μπαλατζία (46΄ Π. Ζενέλης).







Βίντεο το πρώτο γκολ (πέναλτι ) της ομάδος μας !


Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας παίζει στο γήπεδό μας, με την ομάδα του ΠΑΟ Πεντέλης. Στο πρώτο γύρο, η ομάδα μας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3 - 0 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου