Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ισοπαλία 3 - 3 (0- 1), για την ομάδα μας !

Σε ένα θεαματικό και με πολλές εναλλαγές στο σκορ παιχνίδι, η ομάδα μας ήλθε ισόπαλη στο γήπεδό μας 3 - 3, με την ομάδα του Α.Σ. Απείθαρχος. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με ένα δοκάρι στο 4΄από τον Π. Ζενέλη και δύο "εύκολες" χαμένες ευκαιρίες. Στο 6 ΄έγινε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας, μετά από σύγκρουση με επιθετικό, τραυματίστηκε ο Σ. Μυριούνης (2 ράμματα στο χείλος !). Το σκορ όμως, άνοιξε η ομάδα του Απείθαρχου στο 22΄, σε ξαφνική αντεπίθεση και αφού η ομάδα μας ψάχνονταν να καλύψει το κενό του Σταύρου !
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Β. Κατσαβριά, η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, από τον Β. Κατσαβριά. Στο 57΄ ο Λ. Μπάγιας έκανε το 2 - 1, για να χαθούν μετά 3 κλασικές ευκαιρίες από την ομάδα μας και να "τελειώσει" τον αγώνα ( δύο φορές έβγαλαν οι αμυντικοί, πάνω στην γραμμή και μια μόλις άουτ !) Από εκεί και μετά, ο δυνατός αέρας έστειλε την μπάλα (2 φορές !) στην ομάδα του Απείθαρχου, που στην πρώτη έκανε το 2 - 2 και στην δεύτερη το 2 - 3 ! Για να ισοφαρίσει η ομάδα μας 3 - 3, στο 85΄ με τον Γ. Μπράμι.
Η ομάδα μας "έχασε" η καλύτερα πέταξε ένα ημίχρονο (το πρώτο !), που θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τον αγώνα. Από την ομάδα μας διακρίθηκαν...ο Γ. Μπράμι (κορυφαίος του γηπέδου) και οι Σ. Καπρινιώτης, Β. Τσαραώσης και Β. Κατσαβριάς.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...Σ. Μπαλατζία, Κ. Ναθαναήλ, Κ. Ντέλλας, Δ. Μαγκλάρας, Στ. Καπρινιώτης, Σ. Μυριούνης (5΄ Γ. Καρδάσης), Α. Μπαλατζία (36΄Λ. Μπάγιας), Γ. Μπράμι, Η. Φορτούνης, Β. Τσαραώσης, Π. Ζενέλης (46΄ Β. Κατσαβριάς).

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας με την ομάδα του Πρωτόπαπα. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει με 5 - 1 στο γήπεδό μας !

Φωτογραφική κάλυψη του αγώνα δεν έγινε (έγινε μερική και μόνο για την ομάδα μας !).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου