Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

"Χορεύοντας" στην...βροχή και 2 - 2 (0 - 0), για την ομάδα μας !

Υπό συνεχή βροχή και μερικές στιγμές καταρρακτώδη, η ομάδα μας ήλθε ισόπαλη με 2 - 2, στο εντός έδρας παιχνίδι, με την ομάδα του Π.Α.Σ. Αγ. Μαρίνας.
Η ομάδα μας, προηγήθηκε στο σκορ με ωραίο σουτ του Π. Ζενέλη στο 57΄ και έκανε το 2 - 0 στο 67΄μετά από ωραία ενέργεια του Β. Τσαραώση.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι ελεγχόταν από την ομάδα μας και μπορούσε να κάνει στο 71΄ το 3 - 0, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από σουτ του Γ. Μπράμι, η ομάδα της Αγ. Μαρίνας ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε το σκορ σε 2 - 1, στο 76΄ και ισοφάρισε σε 2 - 2  στο 85΄, ένα γκολ που μάλλον πρέπει να ήταν οφσάιντ !
Η ομάδα μας, παρά την συνεχή βροχή, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αλλά έπεσε σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που δικαιολογημένα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Γ. Μπράμι, Π. Ζενέλης, Στ. Μυριούνη, Κ. Ναθαναήλ και Βασ. Κατσαβριάς που απασχολούσε συνέχεια δύο αντιπάλους.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Σ. Μπαλατζία, Κ. Ναθαναήλ, Στ. Μυριούνης, Στρ. Καπρινιώτης, Κ. Ντέλλας, Γ. Μπράμι, Π. Ζενέλης, Γ. Παπάζης, Β. Κατσαβριάς, Η. Φορτούνης (88΄ Α. Μπαλατζία), Β. Τσαραώσης (72΄Λ. Μπάγιας).


Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μας παίζει στην Αμφιθέα, με την τοπική ομάδα Αστήρ Αμφιθέας. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει με 4 - 0 !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου