Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

"Ακόμα" βάζει γκολ, η ομάδα μας !

Με σκορ 7 - 0 ( 5 - 0 ), κέρδισε η ομάδα μας την ομάδα του Α.Π.Ο. Δαβάκη !
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 7΄ με τον Βασίλη Κατσαβριά, στο 11΄ έκανε το 2 - 0 με τον Λευτέρη Μπάγια, στο 29΄ έκανε το 3 - 0 με τον Πάρι Ζενέλη, στο 40΄ το 4 - 0 πάλι με τον Βασίλη Κατσαβριά για να κλείσει το ημίχρονο με 5 - 0, με γκολ από τον Βαγγέλη Τσαραώση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64΄ ο Λευτέρης Μπάγιας έκανε το 6 - 0, για να πετύχει ο Βασίλης Κατσαβριάς στο 75΄ το 7 - 0 !
Η ομάδα του Δαβάκη δεν έβαλε καμία αντίσταση, για το μόνο ίσως που μπορεί να "ελεγχθεί" είναι η λανθασμένη άγρια έξοδος του τερματοφύλακα της στο 39΄(και ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει οφσάιντ), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Πάρις Ζενέλης !
Δεν μπορεί να γίνει καμία αναφορά στον αγώνα και καμία ιδιαίτερη κριτική ! γιατί η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια !
Παρόλα αυτά, από την ομάδα μας διακρίθηκαν..ο Βασίλης Κατσαβριάς ( εκτός από τα τρία γκολ, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις!), ο Κώστας Κώστας, ο Λευτέρης Μπάγιας και Πάρις Ζενέλης ( μέχρι τον τραυματισμό του ).

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Η. Κοντοδήμο, Κ. Κώστα, Γ. Καρδάση, Γ. Παπάζη, Στ. Μυριούνη, Στρ. Καπρινιώτη, Λ. Μπάγια, Δ. Μαγκλάρα, Π. Ζενέλη (40΄ Παν. Πάντο), Β. Τσαραώση (55΄ Λ. Ντέτσικα), Β. Κατσαβριά.








Το δεύτερο γκολ της ομάδος μας (από τον Λ. Μπάγια), σε βίντεο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου